Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Nem haladunk a hozzátáplálássa...

Nem haladunk a hozzátáplálással. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Kisfiam 6 hónapos.

Az édesburgonyán és a sütőtökön kívül nem kell neki semmilyen zöldség. Eddig kapott krumplit, répát, brokkolit, cukkinit, spenótot, céklát. Nem kell neki, keverve sem, hússal sem.

Gyümölcsöket szívesen fogyaszt, de azt is van, hogy megeszi, van hogy felét ott hagyja. Gyümölcsök közül kapott eddig őszibarackot, mangót, banánt, almát, körtét, meggyet, szilvát.

Az ebéddel vagyok a legnagyobb bajban. Ehet mindig sütőtököt meg édesburgonyát? Gondolom egy idő után megunja ezeket is. Ezekből azért eszik szépen.

A védőnő szerint erőltetni kell, van, hogy 10-szer meg kell kínálni, hogy elfogadja, de a répát pl vissza is hányja, nem szeretém erőltetni.

2020. szept. 16. 13:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
18%
Jövő héten lesz 7 hónapos a babám, még csak almát, banánt, barackot, répát, krumplit evett. Szokja az ízét. Holnap próbálunk valami újat, de még nem tudom mit. Nem eszik mennyiséget, de én egyáltalán nem aggódom... Orvos is azt mondta, hogy lassan, fokozatosan KÓSTOLTASSUNK...
2020. szept. 16. 14:32
 12/12 khniki ***** válasza:
Mi iskorán kezdtük, bár anyatejes volt a kisfiam. Ő sokkal inkább megette az üveges bébiételt, mint amit én készítettem. Úgyhogy csak azt vettem neki egy idő után. Most meg már úgyis ugyanazt eszi, mint mi. Esetleg próbáld ki te is!
2020. szept. 18. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!