Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Miért ad valaki bolti krémtúró...

Miért ad valaki bolti krémtúrót, túró rudit egy 7-8 hónapos gyereknek?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm azt mondja az ő fia 8 hónapos kora óta csak a krémtúrót meg a túró rudit eszi meg. Mást nem hajlandó.
2020. máj. 10. 08:33
 1/10 anonim ***** válasza:
59%

mert hülye

vagy mit vársz ettől a kérdéstől?

2020. máj. 10. 08:49
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Mert ő így tartja jónak. Miért tesz fel valaki ilyen értelmetlen kerdeseket és miért érzi magát valaki feljogosítva arra, hogy beleszóljon más életébe ?
2020. máj. 10. 09:14
 3/10 anonim ***** válasza:
64%
Mást nem hajlandó... És az a gyerek honnan tudta mielőtt nekiadták, hogy neki az kell csak? Ha nem ismerte volna, sose enné. Nem a lábán megy egyedül a boltba és veszi meg magának, a szülő veszi meg. Mert ostoba, türelmetlen, és lusta mással kísérletezni. A proli suttyók szokása ez. Gondolom ezt a választ várta a kérdező. Egyébként nekem hóttmindegy ki mit ad a gyerekének.
2020. máj. 10. 09:32
 4/10 anonim ***** válasza:
81%

Mert egyszerűbb leenelni a polcról, mint elkészíteni.

Ráadásul "milyen cuki, ahogy tömi magába" .

Néha belefér, ha eszik a hozzátáplálás után, kb. 1 éves korától.

De ha már kezdetektől ezt eszi, eldőlt az étkezési szokása, sajnos.

2020. máj. 10. 09:42
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
Ha más egészséges ételeket is eszik, akkor nincs ezzel semmi baj. Hiszen nem ördögtől való dolgok ezek. Azért ne essünk át a ló másik oldalára. Akkor van baj,ha csak ilyeneket eszik főétel helyett is. Rá kell szoktatni a normális ételekre.
2020. máj. 10. 10:06
 6/10 anonim ***** válasza:
73%

Ebben semmi hasznos nem lesz, csak eszembe jutott a roma szomszédasszonyom, akivel egyszer találkoztam az utcán, ahogy tolta a babakocsit, és a hováhová kérdésemre azt a választ adta, hogy mennek a bótba, mert elfogyott a kóla odahaza, és az 1 évese mást nem hajlandó meginni.

A miérteket én sem tudom..... :)

2020. máj. 10. 10:12
 7/10 anonim ***** válasza:
80%

Mi a gond a túró rudival? Most komolyan? Ha egészsègesen táplálkozik, simán bele fér.

Ez a nagy álszenteskedes ami itt megy szánalmas

2020. máj. 10. 11:19
 8/10 anonim ***** válasza:
83%

Gondolom az a baj, hogy 7 hónapos csak a baba 🤦‍♀️ neki még se cukor se csoki se semmi adalék anyag nem kell

Amúgy nekem is tök mindegy ki, higy eteti. Attól még ez nem jó

2020. máj. 10. 12:54
 9/10 anonim ***** válasza:
61%

[link]

Csak nézd meg. Aki szerint egy 7 hónaposnak ez kell annak külön nagy taps jár.

Nem vagyok álszent az én 2 évesem is evett már egy-két alkalommal

2020. máj. 10. 12:56
 10/10 A kérdező kommentje:

Én is úgy gondolom, ilyen kicsinek még nincs rá szüksége. Nem értem mi visz rá valakit, hogy ilyesmit adjon. Azt meg pláne nem értem, mi az h csak ezt eszi. Nyilván akkor normális kaját nem is nagyon kaphat.

Ő konkrétan kinevetett mert hogy jajj hát úgyse lehet elkerülni a cukrot.

2020. máj. 10. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!