Mi a véleményetek a BLWről? Van köztetek olyan, aki ezt alkalmazta? Nem ástam még bele magam ezért minden tapasztalat, érv és ellenérv érdekel.
Figyelt kérdés
2020. ápr. 25. 17:01
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenki hozzászólása hasznos volt. 2 éves elmúlt a nagyobbik fiam. Ő tápszeres mindig időre evett, azt a mennyiséget amit a nagy könyv írt elő. Akkor a csecsemősök és a védőnő javaslatára tettem mindent (egyszerre egy mellből maximum 20 perc szoptatás) majd a pótlás. Ezzel el is értem, hogy 2hónapos korára tápszert evett csak. Utána pontosan követtem az ajánlást mit mikor lehet bevezetni. Most van egy igény szerint szoptatott majdnem 4hós fiam. Az egyik barátnőm hívta fel a figyelmemet, hogy van ilyen típusú hozzátáplálás is, nem kell megint 4hósan elkezdeni, illetve azért is gondolkozok ezen, mert most olvastam a legújabb ajánlást mit mikor kell bevezetni és ilyen, hogy narancs már mehet 4 hónaposan, amikor egy pár éve még 7-8hósan lehetett, de persze nem az egyetlen változás... Így én egy kicsit megkérdőjelezem a létjogosultsagat ha ilyen rövid idő alatt ennyit változik. Akkor valóban nem lehet egy akkora ordenáré nagy hülyeség, hogy várjuk meg azt a 6-7hónapot és mehet minden. De tényleg kell még tájékozódnom a témában mert nagyon új. Egyedül amitől igazán tartok az a fulladásveszély. Az, hogy sok takarítással jár annyira nem izgat, hiszen a püré is landolt a falon nálunk szval... Azt már meg szoktam.
2020. ápr. 26. 16:02
12/13 anonim válasza:
1. Vagyok, nekem is nagyjából az a gondolatmenetem, amit itt a végén leírtál. Egyik gyerek se nagyon öklendezős, attól eltekintve, amikor az elején valami nagyobb darab kaját túl mélyre toltak, de az meg nem ijesztő, mert a vége még a kezükben van 😅 falatot sose nyelte nagyon félre. Mindkettő készen állt hat hónap körül (ölben ül, érdeklődő, próbálkozik a szájába tömni, elmúlt a kilökő reflex - ez a kicsinek pár nappal 7 hó előtt, de addig is hagytam maszatolni stb). Nálunk teljesen egyértelmű volt, hogy nagyon akarják, mindkettő lelopta a tanyeromrol a kaját (a pici paradicsomos tésztát) akkor kaptak saját adagot meg az etetőszéket.
13/13 A kérdező kommentje:
Szuper, köszönöm :) ha valami még eszedbe jut léci írj
2020. ápr. 26. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!