Milyen etetőszéket javasoltok az alábbiakból?
Figyelt kérdés
Kb. egy árban vannak:
Caretero Luna
KinderKraft Yummy
Chipolino Cookie
Ismeritek ezeket?
Köszi.
2020. ápr. 3. 01:11
1/5 anonim válasza:
Ikea antilop. Sokkal könnyebb takarítani, kissebb helyen elfér, könnyű, a gyerekek imádták, éttermekben is főleg ez van, így máshol is megszokott környezetben ettek.
2/5 anonim válasza:
Még egy szavazat az antilopra. Volt másik is mindkettőnél, de az antilopot imádták. Olcsó, kis helyen elfér, könnyű takarítani, szóval szuper.
3/5 anonim válasza:
Egyetértek, bőven elég az antilop, nem kell cifrázni.
4/5 anonim válasza:
Azért van ellenpélda is. Utáltam az Antilopot. Túl messze volt a tálca, mindig minden az ölében landolt. A fehér tálcát megfogta a sütőtök. Tudom, az minden fehér műanyagot megfog, de plusz ok amiért jobban szeretem a dupla tálcás etetőszékünket. Ingenuity etetőszéket vettünk második gyereknek.
5/5 anonim válasza:
Bocs, de én is az antilopra szavazok!
Nekem is volt csilivili méreg drága etetőszékem millió funkcióval. De csak addig tetszett míg először bele nem kellett ültetnem. Lehetetlen volt rendesen takarítani, és ő se ült benne kényelmesen. Végül vettem egy antilopot én is, és ezt mindketten nagyon szeretjük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!