Állandoan rágni akaro babának ki mit ad hogy rághasson?
Figyelt kérdés
Milyen rágcsát adtok neki? Gondolok èn kifli kenyér ilyesmikre gondolok.2020. márc. 29. 16:38
1/5 anonim válasza:
Rágómakija van. Nagyon szereti:)
2/5 anonim válasza:
Az attól függ, mekkora gyerek?!
Én már 3,5 hósan adtam neki rágókát, mivel nem bírtam már elnézni, hogy már az első hónap után tiszta nyál és mindent a szájába tesz . A kis öklét is, van mikor már mind a kettőt. Jó dolog ez a rágóka.
3/5 A kérdező kommentje:
Lemaradt 7honapos
2020. márc. 29. 22:19
4/5 anonim válasza:
Amikor a szekjebe tettem (es nem tudott veletlen se esni) akkor adtam neki babafogkefet. Ezek a ragokanak arult ragokak nalunk nem valtak be mert nem eleg puhak. En lanyom az osszes puha parnajat, plusset, cimkeket megragott de ragokat eldobta :D az auchanba meg dmbe lehet kapni ilyen tobbfele babafogkefet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!