Mi lesz igy a babámmal? Folyt.
Már 10 hónapos elmult, de nagyon sokat küzdünk az evéssel, mert az anyatejet is csak üvegből eszi, csak nehézségek árán, a hozzátáplálásból csak 1-2 félét fogad el, de azt is csak megkóstolja. Hová, merre vigyük, hiszen ez nem normális, hogy igy és csak ennyit eszik. Tudom, már nagyon sok mindent kellene ennie, de ő erősen összezárja a száját és nem és nem akar enni. A dr. is tudja, a védőnő is, azt mondják, hogy majd lassan. Ilyen nincs, hiszen, ha igy haladunk nem hogy fejlődjön, hanem visszafejlődik.
Ha valaki tud segiteni ötletével, hogy mit tegyünk, hová vigyük, elvisszük, de ez nem állapot!!!!!!
Engedd el
Érzi a feszültséget.
Sajnos az én babám is hasonlóan volt, annyiban más, hogy szoptatni tudtam..
Egyszer a gyerekorvos helyretett ( pedig a gyarapodással is volt gond—szerintem nagyobb, mont szerinte)
Javításkor elküldte..
Szóval boldog, nem beteges baba..hagyjam már a témát, mert beleőrülök. Ahol a baba kap enni, ott éhen nem fog halni..
13 hónapos korában egyik napról a másikra elkezdett enni (gyarapodása nem lett jobb!!)
Előtte nem sokkal bevetten a leszarom tabit...
Nem eszed..nem eszed
Ezt se.. jólvan..
Így sikerült túllendülni
Most is vannak napok, amikor nem jól eszik, de összességében mégis sokat...
6, tejet, gombát, csonthéjasokat, nyers halat/húst, mézet, csak füstöléssel tartósított húskészítményt, lágy, nemespenészes sajtot... stb.
Kérdező, mégis hány centi, hány kiló, hogy ennyire aggodalmaskodsz? Mennyivel született?
Egyébként vannak ilyen gyerekek és ez nem gond. 1 éves korig eleve mellétáplálás a hozzátáplálás, azaz a (nem is olyan új) ajánlások szerint 1 éves korig nem is kell kiváltani étkezést, bőven elég ha kóstolgat. 1 év felett is lehet lassan haladni, hisz egy egész élete lesz ideje enni.
Kislányomnak 16 hónaposan kezdett megjönni az evéshez a kedve. Fejre is állhattam előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!