A húsféléket hogy készítették el a bevezetéshez?
Figyelt kérdés
2020. jan. 26. 21:57
1/8 anonim válasza:
Mi még csak csirkét ettünk. Csirkemellet pároltam, turmixoltam és jégkocka tartóban fagyasztottam.
2/8 anonim válasza:
Ugyanúgy, mint az első. Csak én konkrétan megfőztem a húst.
3/8 anonim válasza:
Simán a miénkből vágtam és leturmixoltam. A nagynál ez csirkepöri volt (habarás előtt), a kicsinél egészben sült csirkecomb. Sertéssel, marhával ugyanez, halat én 100%-os halrudacska belsejéből adtam először.
4/8 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy ezt magában adtátok? A főző ízzel turmixoltátok? Vagy valami már ismert e belekevertétek, hogy ne legyen olyan száraz?
2020. jan. 27. 02:12
6/8 anonim válasza:
Én a már bevezetett zöldségekkel együtt főztem a húst (csirkével kezdtem, comb vagy szárny), aztán botmixerrel pürésítettem. A halat külön megpároltam (halfilé). Marhahúst először úgy kapott, hogy a mi húslevesünkből vettem ki egy darab főtt húst.
7/8 anonim válasza:
Ja és igen, mindig zöldség- vagy gyümölcspürébe keverve adtam a húst.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2020. jan. 27. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!