Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Szerintetek ennek nem lesz...

Szerintetek ennek nem lesz következménye?

Figyelt kérdés

A nővéremnek van egy 9,5 hós babája. A tápszert már nem igazán fogadja el maximum csak este nagyon álmosan.

A nővérem a reggelijét joghurtra és pudingra váltotta ki. Minden reggel joghurtot és pudingot kap. Nem lesz ettől baja hosszútávon? Mondtam neki hogy lehet nem kellene minden reggel azt adni (nekem is van gyerekem és én heti 1x adtam maximum) de ő fujja hogy kutya baja sem lesz mert szereti.

Mi a véleményetek?

2020. jan. 17. 10:16
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Én biztos nem adnék neki mindennap a cukor miatt. A fogainak nagyon nem lesz jó. Néha lehet adni mondjuk tízóraira vagy uzsonnára, de mindig reggelire nem tartom jó ötletnek.
2020. jan. 17. 10:19
 2/10 A kérdező kommentje:
Pont ezt mondtam én is,a sajátjaimnak is ritkán adtam. Egyszerűen nem érti meg. Ráadásul nem magas gyümölcstartalmút vesz hanem az olcsó szarokat :/
2020. jan. 17. 10:46
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Semmi baja nem lesz. Nekem kb. 20 éve minden nap egy joghurt vagy joghurtital a reggelim. Semmi baja a fogaimnak, az egészségemnek. A gyermekeim is napi szinten esznek joghurtot.
2020. jan. 17. 11:06
 4/10 anonim ***** válasza:
84%
Semmi baja nem lesz, mindhárom gyerekem kapott ilyeneket rendszeresen, hasonló korban. Kettő már felnőttkorú, egy nagykamasz - a fogaik köszönik szépen jól vannak, sosem volt egyetlen lyukas sem (a fiam 28 éves!). A fogak állapota elsősroban a genetikától ÉS a megfelelő ápolástól függ, nem pedig a reggeli joghurttól.
2020. jan. 17. 11:55
 5/10 anonim ***** válasza:
6%

Hogy itt mennyi szellemi fogyatékos van.. elképesztő.

Hogy vállalhattok úgy gyereket, hogy nem neztetek mindennek utána?

Jó dolog egy másik emlős anyatejéből készült, mesterséges adalékokkal, aromákkal, ízfokozókkal teli terméket adni a gyerekednek mint természetes dolgokat? Nem kell a kioktatás, dolgoztam ilyen gyárban, láttam amit láttam.

És azt mondjátok, hogy egy fejlődésben lévő szervezetnek, gyomornak, emésztőrendszernek, növekvő fogaknak izomzatnak ez ugyan olyan hatású mint egy felnőttnek?

Nincs kedvem kisregényt írni, de kérlek olvassatok utána hogy a kisbabáknál ez milyen problémákat, betegségeket okozhat.

2020. jan. 17. 12:35
 6/10 anonim ***** válasza:
20%
Ő tudja, aztán csodálkozik ha semmit nem akar majd megenni a gyerek.
2020. jan. 17. 17:05
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
Esetleg valamilyen ízesített tejpép az jobb lenne helyette.
2020. jan. 17. 18:40
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
En az ilyen kérdéseknél őszintén nem ertem, hogy mi a fenéért foglalkoztok más gyerekével?! Neked aztan nem mindegy? A tesód cselekvőképes felnőtt ember, aki el tudja dönteni, mit akar adni a gyerekének. Nyilván nem veszélyezteti ezzel a gyereket. A gyerek majd lehet megunja, aztan akkor kap mást. Mikor jutunk el vajon oda, hogy mindenki a saját haza táján soproget? Vagy te ilyen tökéletes anya vagy akibe sehol nem lehet belekötni? (Ha a válaszod igen, max csak azt hiszed). Szoval szerintem nem, nem lesz következménye és foglalkozz a saját gyereked reggelijevel. Mindenki jobban jár. Tuti mi a tesommal felrúgnank egymást ha megpróbálnánk beledumalni egymás dolgába.
2020. jan. 17. 19:04
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszaitokat.

Utolsó, nekem mindegy mit ad feltettem egy kérdést és ennyi. Cselekvő képes felnőtt ember? Ha ismernéd nem ezt mondanád olyan dolgpkat csinál! Igen a gyerekével is...

2020. jan. 17. 19:30
 10/10 A kérdező kommentje:

Ja és bocsi nem szóltam bele a dolgaiba csak mondtam neki hogy nem hiszem hogy ez jó a 70 forintos szar joghurttal de az ő dolga. Ha normálisan nem tudsz válaszolni akkor szia lehet menni tovább.

Én sem vagyok tökéletes anya de legalább mindennek utána néztem mielőtt etettem a gyereket. Csaoo

2020. jan. 17. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!