1 éves babának adhatok konzerves paradicsommártást húsgombóccal?
Igen.
De bébiételetek nincs otthon? Nekem mindig van a szekrényben 3-4.
De amúgy adhatod neki ezt is persze.
Adhatsz
Kettes, nekem sem volt otthon bébiétellel szinte soha, egy éves gyerekkel meg főleg nem.
Ja, csak kérdeztem. Nem azért, hogy kötelező.
De nekem amúgy mindig van, pont azért, hogy ha beteg vagyok, vagy nem készül el az ebéd időben, vagy olyan van, amit még ő nem eszik ne maradjon éhen vagy ne tejpépet vagy kenyeret egyen ebédre.
Persze mindenki úgy eteti a gyerekét,ahogy akarja, csak egy kérdés/javaslat volt.
Félreértesz nem kritikanak vagy ilyesminek szántam.
Inkább arra utaltam, amit te us írtál, hogy mindenkinek más az ideális. Én pl nem azért nem adtam bebiételt mert szuper oko-bio stb anyu vagyok, hanem mert számomra ellenszenves az állaga. Én sem eszek meg semmit ami össze van keverve, ezért ilyet nem tudtam adni a gyerekeknek sem. Nem is fogadta el, mikor a nagymamaknal kapott.
Cserébe a mélyhűtőben mindig volt egy csomó zoldseg és ha úgy alakult kapott párolt zöldséget, ami nem feltétlenül a legideálisabb, de azért nekünk jó volt. Szerencsére az én fiam mindenevo, így nem volt soha gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!