Hogyan kell elkezdeni etetni?
Kostoltatással. Egyik nap 3-4 falat, majd a duplája, harmadnap megint a duplája, negyedik nap pedig amennyit elfogad. Mindig egyfélét adj neki, sosem többet, ha esetleg fáj a hasa, tudd, mitől.
Idővel érdemesebb lesz főznöd neki, mert nagyobb babakaja darabja 4-500ft ami mondjuk napi 2-3 darabbal számolva elég huzós lenne...
4 hósan ne várd le tőle hogy 3-4 nap múlva már teljes üveg kaját egyen.
Dühítő amit az első írt.
Először is : mindig csak egy valamit kóstoltass vele,pl banán ,alma ! Ne keverd!
Egyik nap 1-2 kanál kóstolás,másnapig semmi,várd meg fájni fog e tőle a hasa,figyeld a bőrét stb. Következő nap mehet ugyanennyi,ha látod hogy kér még akkor adhatsz neki de szintén keveset.
Ha már ismer 2 külön ízt akkor keverheted őket.
Pl répa+alma,répa+krumpli,alma+banán stb stb. Rengeteg változat van.
Aztán jöhet a 3.4.5. Íz és ezek keverése.
Igen. Első nap csak 3-4 babakanálnyi, aztán picit több és megint picit több. Ha érdekli, ízlik neki, akkor hamar, akár 1-2 hét alatt is kiváltható egy étkezés (én úgy gondolom hogy ez kb 100-160g baby étel megevesét jelenti, és persze azt hoy utána már nem kéri a tápszert)
Az enyém pl szeretett kóstolni de a tápszerhez is ragaszkdott, szóval azért nem olyan egyszerű, némelyik babával.
Én gyümölccsel kezdtem (alma, majd őszi barack)
Utána zöldségek (sütőtök, burgonya..stb).
A tízórait 1 hónap alatt, az ebédet 1,5 hónap alatt váltottuk ki. Az uzsonnát az ebéd után azonnal.
Nekem a tejpépet és a gyümiket nagyon szerette, de a zöldségekkel megszenvedtünk.
Most már nincs gond. :) kivánom, hogy zökkenőmentesen menjen a dolog nalatok!
3as vagyok!
Ugyan miért lettem 0-ra lepontozva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!