Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 10,5 hónapos baba elutasítja...

10,5 hónapos baba elutasítja a tápszert?

Figyelt kérdés

Már csak reggel és este iszik anyatejet, üvegből kapja kiskora óta mert nem volt hajlandó szopizni, így 9 hónapja hűségesen fejek. Az elmúlt 2 hónapban kétszer záródott el a tejcsatornam a tobb tejet termelő mellemben. Jelenleg alig tudok vmennyit lefejni...egyszerűen nem jön ki a tej..mellém kőkemény.

Próbálkozok tápszerrel, zabkasaval(Külföldön élünk itt ez van,tejital nincs)

Egyszerűen ayatejrn kívül -semmit nem akar meginni,ordít,mérges.

Még ilyenkor este megoldom egy extra vacsival, de hajnal 4-5kor mit csináljak???

Volt így más babája is? Elfogadta végül?? Hogy sikerült elérni?

Amúgy már mindent eszik napközben...de este és reggel még igényli a tejet...

2019. dec. 9. 21:20
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
Privátban írtam, olvasd el légy szíves!
2019. dec. 9. 21:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Sajnos mi is így jártunk. Ahogy bevezettem az új ételeket egyre kevesbé fogadta el a tápszert. Először csak éjszaka, majd akkor sem. 9 honaposan már kénytelen voltam minden étkezést kiáltani, mert sehogy, semmilyen tápszert nem fogadott el. Végül sinlacot tudtam neki adni gyümölccsel, az volt az egyetlen amit elfogadott, de azt cumisüvegből nem lehet, szóval éjszakára az sem jó. Nekem szerencsém volt, mert akkor már végig aludta az éjszakát
2019. dec. 9. 21:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Milyen tapszert adsz neki? Ez attol is fugg
2019. dec. 10. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!