Mikor lehet a babáknak joghurtot adni?
A párom adott a 8 hónapos babámnak krémtúrót de csak egy kanálhegynyit. Természetesen megengedtem olyan kis mennyiséget.
Nem vagyok paramami csak elgondolkodtam ezen. Azt olvastam tejet egy éves kor után kaphat fokozatosan,viszont a natúr joghurtot szabad kóstoltatni kis mennyiségben. Illetve a babapudingot 6 hónapos kortól írja a pizsamahami doboza. Szerintetek? Ti mertetek adni a babának natúrt kóstolgatni?
8!
"kis édességet/túrórudit/tejszeletet "
Ezekben több a cukor mint a yoghurtban. A yoghurtban alig van. És sokkal egészségesebb mint az amiket te felsoroltál. Legközelebb ha vásárolsz, nézd meg mennyi cukrot tartalmaznak.
És igen, kérdésre kérdéssel nem válaszolunk. Te meg beböfögted hogy miért ad neki olyat... nem ez volt a kérdés.
A natúr joghurtban nincsen cukor!
A rudiban van cukor!
A tejszeletben is van cukor!
Azt adsz a saját gyerekednek, amit akarsz, senkit nem érdekel, de hogy lehetsz ilyen szinten értetlen?!
Ha a natúr joghurtba gyümölcsöt rakunk, akkor az csakis a gyümölcsben lévő fruktóz miatt lesz édes, ami sokkal egészségesebb, mint egy tejszelet, ami agyon van cukrozva.
Drága okos 9-es válaszoló.
Nem a gyakori kérdések alapján táplálom hozzá a gyermekemet,ugy látom rossz a felfogó képességed vagy csak az olvasással akadnak gondok?
Itt csak feltettem egy kérdést ki hány hósan merte adni a benne lévő tej miatt. Téged sem az eszedért szeretnek.
Ne veszekedj másokkal az én kérdésem alatt ha lehet.
És a kommented nem érdekel senkit,nem ezért beszéltünk rólad 3 kommenten keresztül mert bármit is meghatároz a mondókád hanem azon mennyire bunkó vagy.
Fujod a cukros ételeket,akkor te miért etetnéd a gyermekedet rudival meg tejszelettel? Ami szarásig van cukorral ellentétben a natúr joghurttal.
És nem a cukorról volt szó te zseni,hanem a joghurtról. Van egy nagyon jó logopédus ismerősöm majd szólok az érdekedben hogy értelmezni tudd a kérdést.
Én spec. biztos nem adok a 8 hós fiamnak ilyen cukros szarokat még mert semmi szüksége rá! A natúr joghurt nem fölösleges (legalábbis nekem) mert valahogy a laktózt is be kellesz iktatni apránként,ahogyan a glutént és a tojást is. Bár gondolom ezekről sincs fogalmad hogy mit mikor szabad és mikkel,de hagyjuk.
Remélem vágod mostmár a natúr joghurt fontosságát .LAKTÓÓZZZ.
Nem az íze miatt kapja nyugi,amugx is lehet keverni gyümivel.
Az ajánlatom az,hogy ne szaporodj :) na szia jó éjszakát,ha valamihez nem értesz ne csacsogj oda és ne szólj be másoknak ha butuslibuska vagy pls.:)
Ja ertem, tenyleg te kellettel ahhoz, hogy megtudjam, hogy kizarolag a naturjoghurttal lehet bevezetni a laktozt :)
Gratulalok a “ne szaporodj” megjegyzesedhez, gyonyoru szintre sullyedtel le! Csak, hogy a te szinteden maradjak: jo egeszseget a kolykodnek l, sok turelmet a faszidnak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!