Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Miért csinálja ezt a babám?

Miért csinálja ezt a babám?

Figyelt kérdés
Védőnő és orvos keresere kezdtük a hozzátáplálást, 5 hos a babánk. Amint beleteszem az etetoszekbe, dönthető mivel még nem tud ülni, erőlködik hogy felülne, feszíti magát előre és sír. Enne, ízlik neki amit megkostol, de semmibe se marad meg sírás és enélkül a feszítés nélkül. Próbáltuk pihenoszekbe hordozoba is.
2019. nov. 20. 12:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy reflex, hogy fel akar ülni.

Próbáljátok meg, hogy valaki az ölében fogja, amíg te eteted. Persze ezt nem mindig lehet kivitelezni, ha nincs segítséget. De hátha 1-2 alkalom után megszokja és beteheted az etetőszékbe.

2019. nov. 20. 12:36
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
Te próbáltál már hanyatt dőlve lenyelni valamit? Próbáld meg. Nagyon sz@r. Amíg önállóan nem ül, addig valaki fogja ölben ülő helyzetben és úgy etessétek. Az én lányom is ezt csinálta kb 3 hónapos kora óta. Most fél éves, pár hete felült egyedül, így beletettük rendesen ülve a székbe és semmi baja nincsen, gyönyörűen eszik. Sajnos ez az átmeneti időszak ilyen. Ha egyedül voltam, akkor merőlegesen ültettek az ölembe és a másik kezemmel etettem.
2019. nov. 20. 13:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én lányom is ezt csinálta ennyi idősen. Csak szerencsénk volt, hogy az etetőszékben annyira nem próbálkozott, inkább csak a babakocsiban vagy a pihenőszékben. Sajnos lehet, hogy tényleg csak az a megoldás marad, hogy ölben kell etetni. De nem minden gyerek ül fel 6 hónaposan, az is lehet, hogy csak 8-9 hónaposan fog ülni, s így számolj avval, hogy addig kell ezt csinálni.
2019. nov. 20. 14:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne, ha az öledbe "fektetnéd" félülő helyzetbe? Mint szoptatáskor, csak ne forduljon oda a cicihez :))). Egyik kezeddel megtámasztod,másikkal eteted?
2019. nov. 20. 15:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönjük a segítséget
2019. nov. 20. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!