A tejfölt miért csak késôbb lehet bevezetni, mint mondjuk a kefirt vagy a joghurtot?
Figyelt kérdés
2019. nov. 13. 11:36
1/2 anonim válasza:
Mert nagyobb a zsír tartalma. A tejföltől min. 12%osvan, a joghurt max 3%os zsírtartalmú. A tejszín ugyanez a kategória, azis 10%os zsírtartalmú minimum.
Fokozatosan kell bevezetni a zsíros ételeket a gyerek életébe, mert neki is folyamatosan fejlődik a zsír lebontásához szükséges szervek (epe, hasnyálmirigy, stb)
Én úgy tudom így jön sorba:
Tej
Joghurt
Kefír
Maegarin
Tejszín
Sajt
Tejföl
És mindegyikből a legalacsonyabb zsírtartalmúval kell kezdeni.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi
2019. nov. 13. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!