Gluten bevezeteset mikor es mivel kezdtetek?
Figyelt kérdés
Illetve kezdesnek milyen mennyiseget adjak, es mennyi ido utan noveljem? Ha kapott mar glutent a baba, minden nap adtok neki glutentartalmu dolgot?
Koszonom
2019. aug. 30. 12:52
1/9 anonim válasza:
Én a ht kezdete óta adtam neki. Először belemorzsoltam az adott gyümölcsbe kenyeret, főtt tésztát. Nem kell ennyire ráparázni. A mai álláspontok szerint egyébként sem kell ennyire ragaszkodni a tablazatokhoz. Minden mehet, kivéve a só, cukor, olajban sütött, méz, füstölt dolgon kívül.
2/9 anonim válasza:
Én 6 hósan adtam neki először. Gyümölcspürébe kevertem 1 kiskanál darált kekszet.
3/9 anonim válasza:
Kekszet nem ettr meg gyümiben
Darát adtam neki gyümölcsbr főzve
5/9 anonim válasza:
Zabkekszet sutottem, a mikort nem tudom. Én csak viszonylag irányadónak tekintettem a táblázatot és a józan ész szerint átgondolva kapott enni.
6/9 anonim válasza:
7 gabonás pépet kevertem neki a gyümölcsbe. Ht kezdete után 2 héttel kb.
7/9 anonim válasza:
Én 5 hónaposan adtam neki a védőnő javaslatára darált kekszet almába.
8/9 anonim válasza:
6 hónaposan kekszes tejpépet kapott. Majdnem minden nap kap.
9/9 anonim válasza:
Adtam egy babakekszet a kezébe. Kb a felét ette meg, a többit szétmorzsolta. Szoktam rakni a pépjébe is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!