Milyen főzelékekből érdemes többet készíteni és lefagyasztani?
Szerintem - sok éves tapasztalat - mindegyiket lehet minösegveszteség nélkül fagyasztani.
A trükk, hogy meg kell várni, mire feolovad - nem eröszakkal, már fagyosan elkezdeni megelíteni, és ha teljesen felolvadt, akkor egyszer felforralni. ìgy olyan lesz ízre is meg állagra is, mint friss korában.
Amikor már rá tásosan csinálod nem lehet
A krumpli sem szereti s fagyasztás
Amúgy minden mást lehet
Nekem az adu az a sütőtök
Cékla
Gyalult cukkini volt
3. Vagyok
Pl most már rutinos vagyok
A babám hozzátáplálásábak kezdete olyan időszakra esik, amikor sok dolgot nem lehet kapni, így még terhesen vagy mikor megszületik elkezdem eltenni.. 6 hónapig semmi baja nem lesz a fagyasztóban
Nem szabad
Ha újramelegíted fagyasztás után a keményítő szétesik
Max ha helytelenül lisztesen hagyod
/ élelmiszertech. 2 BCE-ÉTK/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!