Akiknek kevés a keresetük, hogyan oldották meg mikor szétmentek a gyerek apjával?
Szerinted hogy lehet megoldani, ha egyedül nem tudod magatok eltartani?
1. Gyerek bölcsibe, te mész dolgozni.
2. Keresel egy másik pasit, akihez odacuccolhatsz a gyerekeddel. De ez csak akkor működik, ha nem vagy válogatós.
3. Nem mész sehova, maradsz a gyerekkel ott, ahol van fedél a feje felett, nyelsz pár évig, és akkor költözöl, ha lesz miből és hová.
Az ilyen önkormányzati lakás meg anyaotthon nem járható út, ha nem vagy életveszélyben.
Es akkor mivan ha bolcsibe allandoan megbetegszik, elkapja a tobbi gyerekektol???Melyik munkahely turi el,hogy egyik heten mesz masik heten nem??Bar igy lenne.
Valos dologrol beszelek,ismeroseim ketto is ilyen helyzetben van.
Gyerek egyik nap bolcsibe par napot vagy tobbet otthon.Munkaba jarni nem tudnak hisz nincs segitseg.
2 óránként szoptatok, nem szeretném elválasztani ilyen pici korában. Másrészt bölcsi sincs itt
Sajnos nem tudnak segíteni a szülök, hozzájuk nemtudunk menni, de ha mégis, semmivel se lenne olcsobb mint egy albérlet. Köszi a válaszokat. Ja tudom, hülye voltam késő bánat. Majd lesz valami..
Akkor várj ameddig megteremted a feltételeket a különmenéshez. Hacsak nem üt ver mert akkor lépni kell.
Sajnos tudom mit beszélek nekem egy folyton félrelépő férj mellett kellett kivárnom az időt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!