Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Már egy hete nem kakilt a 3...

Már egy hete nem kakilt a 3 évesem?

Figyelt kérdés
Illetve péntek óta. Nem fájlalta a hasát, de tegnap adtunk neki miniklizmát, attól sem volt eredmény, csak egy kis "színes puki". Ma panaszkodott, hogy fáj a hasa, kakilni kell de nem tudott, adtam neki kúpot, de egyelőre az sem hatott :( ötlet?
2019. júl. 18. 15:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Sok rostosat adj neki, gyümölcsöket,joghurtot. Ha szereti persze.
2019. júl. 18. 16:01
 2/10 anonim ***** válasza:
62%
Mennek orvoshoz nehogy belgond legyen érted mire gondolok
2019. júl. 18. 16:09
 3/10 anonim ***** válasza:
Nálunk ennyi idő után sajnos csak a beöntés segített, esetleg még pezsgőkúp, de szerintem már nagyon be van neki keményedve. Fiamnak kórházban csináltak, gyorsan túl lett rajta. Esetleg gyerekorvosotokat kérdezd meg.
2019. júl. 18. 16:11
 4/10 anonim ***** válasza:
Glicerines kupot adtam neki ilyenkor. Pár perc múlva hatott. Azt próbáltad te is?
2019. júl. 18. 16:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Szilvalé.
2019. júl. 18. 17:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Multivitaminos (300ml) Kubu, Laevolak, baracklekvár és szilvalekvár egyszerre, sok víz. Nekünk ez szokott működni, de lehet holnap orvoshoz vinném.
2019. júl. 18. 18:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Nálunk az őszilé segített. 2-3db 2dl -es szívószálastól mindig lett estére kaki
2019. júl. 18. 19:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Laevolac szirup. És guggoló helyzetben tartsd a bili fölé úgy, hogy te a háta mögött vagy, a két kis lábát fogod a térdhajlatában, és a térdét a mellkasa felé húzod. (Ezt akkor, amikor láthatóan kell neki.) Ha ez sem segít, akkor beöntés /kúp. Ha ez sem, akkor orvos. Majd írj, hogy mi volt, drukkolok.
2019. júl. 18. 20:02
 9/10 A kérdező kommentje:

na a kúppal sikerült, de egyáltalán nem olt kemény, nem értem mi volt a baj :( és utána még 4-5x volt híg széklete...

rostosat ezeket a 2dl-es szívószálasokat issza meg, egyébként csak vizet. Lekvárt nem eszi sajnos :(

2019. júl. 18. 21:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Tejszínhabot próbáld meg
2019. júl. 19. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!