Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen autótok van, anyukák?

Milyen autótok van, anyukák?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni, valami olcsóbbat. Kíváncsi lennék, hogy ki milyennel furikázza a gyerkőcöt.
2010. júl. 10. 20:59
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Peugeot 206 kombi, kicsi és nagy, csak ajánlani tudom :)
2010. júl. 10. 21:42
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
renault twingo, teljesen jó:)
2010. júl. 10. 21:51
 13/26 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. júl. 10. 21:53
 14/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem egy Suzuki Alto-m volt mostanáig. Imádtam, mert kicsi, gazdaságos, szerintem szép, és nekem tökéletesen elég volt. Most egy családi autóra cseréltük, vagyis én fogok járni a családival, apa később vesz magának valamit. Azért kellett lecserélni a kicsit, mert a manóval és a cuccával egyszerűen nem fértünk el. Én szeretem vinni a babakocsit mindenhová, és anyukám is gyakran velünk jön. Ha ebben a felállásban mentünk vásárolni, akkor szó szerint be kellett préselni magunkat és a motyót. Arról nem is beszélve, hogy a gyerekülés baromi sok helyet foglal. Az anyós ülésre ha beült valaki, akkor a kicsim lába hátul nem fért el.

Szóval szerintem túl kicsi autót, mint Matiz, Twingo, stb. nem érdemes kisgyerek mellett venni. Mondjuk egy Opel Astra, vagy hasonló méret már megfelel.

2010. júl. 10. 22:15
 15/26 anonim ***** válasza:
Opel Corsa
2010. júl. 10. 22:31
 16/26 anonim ***** válasza:
3 ajtós nissan almera
2010. júl. 11. 07:22
 17/26 anonim ***** válasza:
Volvo S 80.Kicsinek épp nem kicsi használtan vettük,nem fogyaszt sokat ahoz képest,nagy a csomagtartója,szeretem.
2010. júl. 11. 09:17
 18/26 anonim ***** válasza:
nekünk Golf4-es kombi van, családia autó. De már beszéltünk róla, hogy ha lesz pénzünk, én is kapok egy kicsi városi kocsit. Kicsi Golfra gondoltunk, vagy Daewoo Matízra. Utóbbi volt nekünk a Golf előtt, nagyon szerettük, csak ajánlani tudom, megbízható kicsi kocsi. Mi Skóciát is megjártuk vele! Sajnáltuk, hogy el kellett adjuk, az volt a terv, hogy mindkettőt megtartjuk.
2010. júl. 11. 12:14
 19/26 anonim ***** válasza:
32%
Semmilyen :)
2010. júl. 11. 12:22
 20/26 anonim ***** válasza:
32%
Csatlakozom az utolsóhoz!
2010. júl. 11. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!