Ha én ápolási díjon vagyok évek óta anyukámat apolom akkor igényelhetek babavarót?
Figyelt kérdés
Ápolási díjon ezt az alapot kapom,erre kapok babavaró hitelt?2019. júl. 13. 18:40
1/7 anonim válasza:
Nem tartom valószínűnek, hogy erre adnak, ugyanis ez nem jövedelem. És mégis miből fizetnéd vissza? Mert gondolom nem egy nagy összeget kapsz amúgy sem. Nem ingyen van ám a hitel. A hitel, az hitel. Azt fizetni kell. És ha netán valami baj lesz anyukáddal és nem kapod tovább az ápolási díjat?...
2/7 anonim válasza:
Arra a max. 50 ezerre még áruhitelt sem kapsz, nemhogy 10 milliót. Nem is értem hogy gondolod, szerintem ez kamukérdés.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem kamu kérdés hanem reménykedik az ember,mivel agyba főbe reklámozzák! De egyébként nem kell lenézni azt aki beteget ápol,mert ez igenis becsületes munka,nem azért csinálom,hogy ne keljen dolgozni járni, hanem mert muszáj ápolni! De persze akiknél minden rendben van könnyen pattognak!
2019. júl. 14. 12:23
4/7 anonim válasza:
Senki nem néz le kérdező, de gondolkodj egy kicsit. Persze, agyonreklámozzák, de azért nem kell mindennek bedőlni. Mint ahogy írtam is, a hitel, az hitel. Nem kap bárki, csak aki úgy tűnik, hogy vissza is tudja fizetni. Te nyilván nem tudod abból a kis pénzből.
5/7 anonim válasza:
Az ugye megvan, hogy a havi törlesztő 48-50 ezer, 5 év múlva pedig 78-80 ezer, ha 1 gyereked sem lesz addig.
6/7 A kérdező kommentje:
Igazatok van, nagyon bedőltem ennek a reklámnak. :(
2019. júl. 14. 16:41
7/7 anonim válasza:
De nem is értem. Bedőltél? Még ha valami lehetetlen folytán a pénz nem számítana, akkor is hogy tudnál 3 gyereket is gondozni a beteg anyád mellett??? Komolyan ennyi eszed lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!