Nagyszulo lathatasi joga, hogy is van ez?
Peldaul, ha a szulok hazassagban elnek, de nem jonnek ki az egyik fel szuleivel, vagyis a nagyszulokkel, akkor hallottam ilyet, hogy a nagyszulo adhat be kervenyt, hogy lathassa az unokajat.
De mi van akkor ha a szulok elvaltak, akkor is jar kulon lathatas a nagyszulonek pluszban, vagy akkor borul minden?
Mert igy ugye az elvalt apuka minden masodik hetvege helyett, akar tobbet is kaphatna, ha a nagyszulok "besegitenek" neki ebben.
Szerencsere, nem vagyok ebben a helyzetben, csak hallottam egy sztorit, ami alapjan elgondolkodtam ezen, hogy hogy is van ez?!
En ilyenkorra mar reg megfoztem, nalunk lassan mar a vacsora jon.
Amugy meg, aki ezen az oldalon irogat, azok kozul mindenki epp nagyon raeros, vagy meg rosszabb, unatkozik, nem csak en vagyok ebben a helyzetben. :D
Sokszor hallani olyan esetekrol, hogy anyuka alig akarja valas utan odaadni a gyereket az apanak, maximum a kotelezo latohatasokra, es azt se jo szajizzel, ami azt hiszem ket hetente egy hetveget jelent.
Valljunk be, ez nem tul sok...
De mi van, ha az apa tobbet szeretne latni a gyereket?!
Talan igy "kibulizhato" lenne?
7es,
Akkor ez egy plusz lathatas, az apa lathatasain felul?
Az mar csak rajtatok mulik, hogy akkorra idozititek, mikor a parod nem tud menni a gyerekekert, de amugy is nala lennenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!