Anyukák, nektek jelentkezett szülés utáni térdfajdalom?
Figyelt kérdés
Konkretan hosszú hónapok óta nem telt
El úgy nap, h ne fájjon a térdem, de már nagyon elviselhetetlen. Alig tudok leülni, felállni, ahogy hajlik be egyszerűen szörnyű fájdalom, a guggolas se megy a földre ha leülök a kislanyommal játszani alig bírok felállni már a könnyem is kicsordult ma annyira fajt a felállás. Járt meg vki így rajtam kívül? Ma felkerestem a haziorvosom is mert ez így nem mehet tovább
2019. júl. 8. 11:14
1/2 anonim válasza:
Szülés utáni térdfájdalom? Ez nem a szüléstől függ. Nekem gyerekkorom óta ropognak guggoláskor, aztán azóta az állómunka is rátett, főleg frontoknál durva. Krémmel kezelhető.
2/2 anonim válasza:
Lehet, hogy magas a húgysavad. Érdemes lenne megnézetni, az okozhat ilyen ízületi problémákat.
Na meg az is ha sokat kúszol, mászol a földön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!