Ti elmennétek 1-2 nap ottalvós nyaralásra a kisbabàtok nélkül?
Egyébként a kérdés az volt, hogy mi magunk a saját babánkat hagynánk-e
Ha nem is tetszik az hasznos válasz
Nem "like" "dislike" gombok vannak alul.
Aki nem hagyná azt lepontozták.
De egy olyan gyereket akit soha nem hagytak másutt aludni felelőtlenség lenne azonnal 350 km-re hagyni magunktól.
Nekm kifejezetten a 10 hónap a baj.. Hiszen nem monden baba szopizik ( sajnos) ilyenkor már.
Az apànak szüksége van erre, akkor nem gondolta át a gyerekvállalást.. Mindennek eljön az ideje.
Ha tudjuk az utazást, akkor fokozatosan hozzá kell szoktatni a babát....
En a meg azt gondolom,hogy simán elmehetsz 1-2 napra. Más országokban 4-5-6 hónapot lehet otthon maradni a babákkal és vissza kell menni dolgozni és mégis mindegyik gyerek túlèli. A tesóm a 4 hónapos unokahúgomat is simán rám bízta egy éjszakára-tápszeres baba volt. Sőt mivel nem volt gond, ezért utána rendszeresen minden hónapban velem volt egy éjszakát,hogy a fèrjèvel legyen kettesben. Már 5 éves kislány és semmi baja nem lett,mert néha nálunk aludt. Kiegyensúlyozott és nem szereti kevésbé vagy ragaszkodik a szüleihez azért,mert nálunk alszik néha. Tesóm bármikor rám bízza,mert velem is remek kapcsolata van a kislánynak. Sőt örül is neki,mert tudja szeret velem lenni és jól érzi magát.
A lényeg,hogy menjetek! Nem sèrül ezért a gyermeketek! Legyetek csak kettesben, szükség van rá! Azért nem vagy szar anya! Kell a jó házassághoz a kettesben töltött idő is.
Én mennék, persze aggódnék, de nálunk jó helyen lenne a mamánál, csak ő ilyet nem vállal, mert nincs hozzá kedve. :/
De én mennék, szerintem végigaludnám az egészet. 😴
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!