Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, ti nem kaptok trágár/...

Anyukák, ti nem kaptok trágár/perverz üzeneteket ITT?

Figyelt kérdés

(Direkt ebbe a kategóriába írtam, mivel kizárólag itt teszek fel kérdést 5 hós kislány anyukájaként, és itt is írok néha 1-1 kommentet.)

Nem vagyok "aktív tag", tehát nem lépek be napi szinten, nem is szoktam vitákba bonyolódni, stb. Mégis folyamatosan kapok kétfajta üzenetet itt.

Az egyik, amikor rám írnak azzal a szöveggel, hogy " Bocsi, hogy csak így privátban rád írok, de lenne egy kérdésem, amit csak így tudok feltenni..." és ezután jön valami perverz, szexuális jellegű dolog.

A másik pedig, hogy rám ír valaki undorító stílusban, hogy "menjél máshova kamuzni te idió_a k_va". Pedig semmi extrém, vagy hihetetlen dolgot nem kérdezek, állítok, nincsenek is viharos dolgaink, de ha lennének sem írnám ki ország, világ elé.

Ezeket csak én kapom, vagy másokat is "üldöznek" az ilyenek? Mi a jó reakció erre? Ha válaszoltam is pl. annak, aki szerint "kamuzok", arra válasz nem jött... Férjem szerint ez csak az internet és az anonimitás csapdája, hogy hirtelen nagyon bátor lesz az összes ember, aztán tényleg az van, hogy "amit máshol nem mertek"...

2019. júl. 1. 18:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
De. Én válasz nélkül tiltom.
2019. júl. 1. 18:39
 2/9 A kérdező kommentje:
De később nem tud megtalálni itt újra? Ha pl. regisztrál megint, vagy valami? Vagy ezt már túlgondolom, és nekik ez tényleg hobbi, aztán nem érdekli őket, kitől mi a reakció?
2019. júl. 1. 18:42
 3/9 anonim ***** válasza:

Kamusat nem

Trágárt

Meg az anyatejfétiseset szoktam

2019. júl. 1. 18:45
 4/9 anonim ***** válasza:

Jaj a megszakitásos 3x megtalált már mire tiltottam. Volt a gyerekverős, aki megtalált és egy harmadik, aki azt kerdezte, hogy kell kielégíteni egy férfit oralisan. Neki csak egy kérdest küldtem:

Csávó vagyok, akarsz popo....ba? Utana nem irt többet. De igen, vannak akik megtalálnak, általában tiltom őket.

2019. júl. 1. 19:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem. Ilyen szoptattam-e a férjem is a gyerek mellett, szeretem-e a pisiszexet, ciki-e hogy kamaszként maszturbál, hogyan kell nyomni a megszakításost / anált stb szexet. Agyam eldobom néha de komolyan. A kedvencem a bocsi nem akarlak zavarni de máshol nem tudom ezt megkérdezni kezdetű. :DDD Tiltás nálam azonnal az összes ilyen barom.
2019. júl. 1. 19:57
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A megszakítása idióta mindig megtalál 😁😁 Nem válaszolok soha. Törlöm.

Néha bunkó kommentelők ha nem értenek egyet a válaszommal akkor írnak privátot, de mindig a kérdésben írok vissza, hogy privátra sosem válaszolók bocsesz, ha vmi nem tetszik írd meg itt.

Illetve a napokban volt valami childfree gyerektelen barom aki trágár véleményt írt privátban a gyerekes nőkről, na annak simán válaszoltam a jó édes anyukájáról aki szintén gyerekes nő, leírtam mit kellett volna tennie a gyerekével 😁 Nem írt többet.... 😁😁

2019. júl. 1. 20:07
 7/9 anonim ***** válasza:
De, első verziót 2x kaptam pàr napon belül pedig alig van pár posztom és az se mindennap... ugyanaz volt az üzenet. Nem vàlaszolok èn sem.
2019. júl. 1. 20:49
 8/9 anonim ***** válasza:
7-es vagyok, a megszakításos volt amúgy.
2019. júl. 1. 20:50
 9/9 anonim ***** válasza:
55%
De jó Nektek🤣🤭
2019. júl. 1. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!