De téged nem értelek hogy anyós véleménye miért érdekel ennyire, és miért nem tudsz kiállni magadért.
2019. jún. 29. 20:20
12/18 anonim válasza:
Mi sokáig nem tudtuk, hogy milyen nemű lesz a gyerekünk, de mivel beköltöztünk a lakásba, ki kellett festeni a hálószobát, és avokádó zöldet választottunk. Uniszex szín, s amúgy sem akartunk rózsaszínt, mert kislány lett. Szóval szerintem a zöld minden árnyalata jó (talán a sötétebbek fiúsak). A brazil menta szép, teljesen jó kislánynak.
2019. jún. 29. 20:42
13/18 anonim válasza:
Nekem a lányom választotta tavaly, brazil menta citrom sárga a fala. Csajos ágyneművel, függönnyel csodaszép lesz.
2019. jún. 29. 21:11
14/18 anonim válasza:
Pont múlt héten festettük ki a keresztfiam szobáját a platinum brazil menta színére. Gyönyörű lett, szintén fehér a bútora. Szerintem simán lehet falmatricával fiúsítani vagy lányosítani, mindkét nemnek megfelelő árnyalat. Mi pl. fiús, kékes árnyalatú bordűrt tettünk fel, az asztal feletti falra pedig autós matricát. Csajszinak ugyanúgy lehet, szóval nehogy engedd átfesteni ezt a szép színt!
2019. jún. 29. 21:17
15/18 anonim válasza:
Nekunk is unisex a babaszoba, vilagos szurke fal, hofeher mennyezet es butorok, sarga fuggony.
Fiamnal ezt a szobat sotet es vilagos kekkel es dekoraltam, most a kisteso kapja meg es lila lesz a dekor. Uuuutalom a rozsaszint, meg a zoknija szineben is kerulni szeretenem, nehogy a fal legyen ilyen...
2019. jún. 29. 22:59
16/18 anonim válasza:
Ha nem anyósodé a ház, amiben a szoba van, akkor szerintem semmi köze nincs hozzá, ha az övé, akkor se sok.
Egyébként gratulálok a kislányhoz. A férjemmel mi is meglepetés babát tervezünk. Már van egy kisfiúnk és nagyon izgalmasnak tartjuk, hogy csak a végén tudjuk meg, hogy hugi vagy öcsi érkezik.
2019. jún. 29. 23:07
17/18 anonim válasza:
Megnéztem, nekem ez kékeszöld szín, a képeken nekem fiús. Nem tudom, hogy élőben milyen... nem vagyok a rózsaszín híve, de egy lánynak nem festeném ilyen kékre a szobát.
2019. jún. 30. 00:48
18/18 anonim válasza:
1. Anyós leállít
2. Szoba szín marad, szép az.
3. Menta babakocsit vettem a kisfiamnak, mert tudtam ha a második lány, neki is szuper lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!