Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most ez mindig a kánikula...

Most ez mindig a kánikula miatt van?

Figyelt kérdés
2 éves a kisfiam sose volt egy nagy Evo gyerek de a meleg előtt volt h 3x evett főzeléket és mindig nasizott... amióta meleg van nagyon nem eszik főzeléket egyáltalán sőt hiszteriazik h etetni szeretném .. krém túrót eszik meg chipset csak de azt se sokat ... és ezek mellett nyugos .. inni iszik sokat ... másnak se eszik a gyerek ebbe a melegbe semmit ? Bár itthon hűvös van mindig ...
2019. jún. 28. 00:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért kéne 3x főzeléket enni? És miért adsz neki chipset?

Egyébként igen, a meleg miatt van, nekem is alig esznek, mi is alig...

2019. jún. 28. 04:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

"Bár itthon hűvös van mindig"

Gondolom, kimozdultok a házból, tehát ő I érzi, milyen az időjárás. Simán lehet ettől.

De lehetőségként felmerülhet a 2 évesen megjelenő dacosság is.

Viszont éppúgy furcsa a napi 3x főzelék (melyik étkezés a főzelék? Mindhárom főétkezés?), mint a chips.

2019. jún. 28. 06:17
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Ne adj neki chipset sem krémrúrót. Ez utóbbi eltelíti. Na nagyon nem akar enni én max ropit, vagy sós kekszet adtam neki. És lehet, hogy nem szereti a főzeléket. Adj neki leveseket, szendvicset, sajtos tésztát, bolognait, káposztastesztát, párolt zöldsegeket. A nagy ennyi idősen nekem is dacolt, folyton csak nasit akart volna, de ha nem ette meg az ebédet, megette uzsinak. Mondjuk ennyi idősen nem etettem, már tudott egyedül enni.
2019. jún. 28. 07:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
De miért eszik 2 évesen főzeléket? Mármint nálunk is eszik, ha épp azt főzten ebédre, de egyébként ugyanazt eszi, mint a család (szintén 2 éves). Nasit max.annyit kap, hogy mondjuk uzsira megeszik egy joghurtot, vagy elemgyünk esetleg fagyizni. Gyümölcs mindig van szem előtt, inkább azokat eszi, ha csak "úgy rágna"... Viszonylag válogatós, de igyekszem úgy főzni, hogy legyen benne olyan, amit szívesen eszik, így naponta 2X, de minimum 1X(ha a vacsi száraz) kap főtt ételt.
2019. jún. 28. 07:33
 5/8 anonim ***** válasza:

A fiam is kevesebbet eszik. Inkább joghurtot, gyümölcsöt. Persze a kinder csokit követeli, de azt csak kaja után kap. Az ebédből valamennyit megeszik.

De észrevehető, hogy sokkal kisebb az étvágya ebben a melegben. De hát nekem is, szóval én nem parázok ezen. Folyadékot bőven iszik.

2019. jún. 28. 09:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Mindig azt kert .. és kicsiket evett úgy értem a 3x evett
2019. jún. 28. 13:25
 7/8 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam a főzeléket arra értem igazából h fő ételt tehát bolognai ilyeneket .... tésztákat evett ..😀 csak a pánik miatt írtam így
2019. jún. 28. 13:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyre zavarosabb az írásod. Írd le, kérlek részletesen a tegnapi és a mai teljes étkezését lebontva reggeli, tízórai, ebéd stb. Ne csak az ételt, az italt is. Szerintem tudunk segíteni, de ahhoz többet kell tudni.
2019. jún. 28. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!