Megkaptam a határozatot, hogy 07. 01-től én kapom a családit postán. A mai napig nem jött meg, pedig 9-e péntek van. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
2010. júl. 9. 15:18
1/3 anonim válasza:
Várni. A posta sokkal lassabb, mint az utalás, és lehet csak jövő hónapban -vagy utána fogsz kapni. Sok az elsőnél az átfutási idő..
2/3 anonim válasza:
A határozat nem azt jelenti,hogy a pénzt már postára is adják.Igaza van az előttem szólónak,lehet,hogy csak a következő hónapban kapod,de akkor duplát.
3/3 anonim válasza:
A postán kb. 10-dike körül szokott megjönni a pénz... most meg hétvégére esik.. szóval lehet, hogy majd csak hétfőn vagy kedden jön. Igazuk van az előttem válaszolóknak, az is lehet, hogy most még csak a határozat van meg, de utalni csak a köv. hónapban fognak, akkor duplán kapod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!