Anyukák, mi a tapasztalat? Egy 8,5 éves lány mennyi idő alatt tud lenni igazán hajlékony? Főként lábra gondolok.
Figyelt kérdés
Egyenlőre nem hajlékony, nem tornázott még. Szerintetek?
Nem késő elkezdem?
2019. jún. 24. 15:38
1/8 A kérdező kommentje:
Ritmikus gimnasztika sportágra gondolok
2019. jún. 24. 15:40
2/8 anonim válasza:
Ezt az edzővel beszéld át. Egyrészt életkori kérdés, másrészt genetika is, hogy ki mennyire hajlékony.
Megint más kérdés, hogy hobbi szinten vagy versenyszerűen űzné-e a sportot.
Erre a kérdésre nem itt fogod megtalálni a megfelelő válaszokat.
3/8 A kérdező kommentje:
Igen tudom, csak tapasztalatra lettem volna kíváncsi
2019. jún. 24. 16:24
4/8 anonim válasza:
Szeptembertől heti 2x 1,5 óra edzéssel a 7 éves lányom ma már gyönyörű hidat, merlegallast, ciganykereket, spárgát csinál. Tavaly még egy rendes bukfencet sem tudott. Szerencséje van, remek edzője van.
5/8 anonim válasza:
Sok mindentől függ. Ebben a korban általában természetesen is hajlékonyak még, egy-két hónap után már sikerülhet a spárga. Ezt befolyásolhatja a genetika vagy ha eddig komoly izommunkára épülő sportot csinált (futás, gyorskorcsolya, de valószínűleg ennyi idő alatt nem alakult ki olyan izomréteg, ami felülírja az életkori sajátosságokat.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, jól hangzik. Tehát nem késő 8 évesen elkezdeni? Nem szeretném, ha csalódott lenne
2019. jún. 24. 17:12
7/8 anonim válasza:
Szerintem nem keso elkezdeni. Maximum nem lesz belole magyar bajnok. De a fontos, hogy olyan sportot uzzon, amit sueret.
8/8 anonim válasza:
Mihez képest nem késő? Olimpiai bajnok már nem lesz belőle. De spárgázni ettől még megtanulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!