Mi a véleményetek a Vajk névről?
Figyelt kérdés
2019. jún. 22. 21:36
12/21 anonim válasza:
Weisz Frigyes?? 70 évesen születik?
13/21 anonim válasza:
Szerintem a Vajk nem jó egy német névvel. Tiszta képzavar.
Alfréd nem jó, olyan, mintha szalfréd lenne.
15/21 anonim válasza:
Nekem tetszik a Vajk es nem foglalkoznek a vezeteknevvel. Ritkan mondogatod a neved egyben.
16/21 anonim válasza:
Weisz mellé én valami hosszabb nevet adnék, ez így egyben kimondva, hogy "wejszvajk", olyan rövid és jelentéktelen.
17/21 anonim válasza:
Mivel a Weisz német vagy izraelita eredetű vezetéknèv, nem illik hozzá egy magyar pogány keresztnév.
Egy három szótagú keresztnevet keress hozzá,hogy legyen ereje a névnek, ha kimondják.
Adorján,Adrián,esetleg Edmond,Edvárd-ezek 2 szótagúak.
18/21 A kérdező kommentje:
Weisz Richárd
2019. jún. 23. 14:55
20/21 anonim válasza:
Nekem is a Viktor ugrott be először. Nem a vezérünk miatt. -)) De el tudom képzelni Weisz Benjámin vagy Weisz Lóránd. Igazi komoly férfi aki tudja mit akar az életben. A Richárd is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!