Budapesthez közeli autó nélkül, könnyen megközelíthető, max. Közép árfekvésű, nyaralóhelyet 7 évessel tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
3 napra szeretnénk menni most hirtelen, de a Balcsi még hideg szerintem...
Valami kisebb szálló, ahol van kaja is, esetleg medencés..
keresgélek, de minden olyan messze van, amiket jónak látok..hátha tudtok mondani csípőből ami pont bejönne nekünk..
köszönöm 😊
2019. jún. 12. 08:22
1/3 anonim válasza:
Velence, Gárdony, és környéke?
Esetleg Tata, a kemping ilyenkor nem szokott tele lenni. Nem drága, egyben van a stranddal, de ..khm...nagyon retro. Viszont a város szép, érdemes nagyokat sétálni.
A Sástói kemping is jó, a Mátrában. Gyöngyösig van vonat, onnan egy átszállás, de talán a kisvasút is felvisz. Ott is lehet a környéken kirándulni, nézelődni.
2/3 anonim válasza:
Kiralyret, hotel kiralyret egy átszállással megközelíthető (vonatról kisvasútra) van medence hatalmas kert. Pár éve voltunk utoljára, gyerekként jártam oda, talán az emlékek is közrejátszanak, de nagyon szeretem.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi, aranyosak vagytok, megnézem ezeket..😊
2019. jún. 12. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!