Hogy kell értelmezni azt hogy autizmusnál az anyai tényezők is szerepet játszanak?
Azt mondják hogy genetikai és környezeti tényezőkből együttesen adódik. Plusz hogy nagyobb eséllyel lesz autista gyerek féltestvéreknél ha az anya ugyanaz.
Mit jelent itt a méhen belüli tényezők? Hogy milyen volt az anya terhessége? Hogyan érezte magát közben?
Azt mondják apai ágon öröklődik. Autista a tesóm, de 2 egeszséges gyerekem van. Öcsémnek 1.
Amugy az autizmus nem feltetlen örökletes, egy autistanak is lehet teljesen egeszséges babaja, mig 2 olyan embernek is, akiknek a családjában sosem volt autista.
Nekem álom terhességem volt. 0 rosszullét,nagyon vártuk a lányunkat. Meséltünk,énekeltünk neki már a pocakban is. Igény szerint,de rendszeres időközönkènt szopott 2 évig. Mègis autista gyanús. Ennyit erről...Szerintem hülyeség.
Mégis,mi baja lehetett benn a mèhben? Fertőzésem nem volt,beteg nem voltam,vártuk,beszéltünk hozzá,megfelelően fejlődött végig. Mèg csak nem is híztam,csak 5 kg-t nettóban.
Első terhesség,első gyerek.
Hol a hiba??????
Ezt azért írtam le,mert én is NAGYON kíváncsi vagyok. Írja le valaki,hogy miben lehet a hiba! De tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!