Mi a velemenyetek az alabbi nevrol?
A nev Denis/z.
Nem talaltam rola kulonosebb jelentest mint mas neveknel.
A vezeteknev Q-val kezdődik es mindenkeppen szeretnenk D betuvel kezdodo nevet. Esetleg nektek otlet ami Dvel kezdodo es nemzetkozi?
Vagy a Denis milyen? Milyen ember jut eszetekbe rola ha meghalljatok ezt a nevet?
(Kiveve Denis a komisz 😄😄😁😁)
Remes ez a nev itthon
Nemzetkozi pl a Daniel.
Miert erdekes h Qval kezdodik a vezeteknev?
Bocs, de ez egy nem túl szép név, magyarul tök hülyén hangzik. Valamelyik való világban volt egy vv dennis, nekem ő ugrik be róla.
Szép név, talán a Dénes.
Hát... nekem nem tetszik de végül is, nem magyar vezetéknévhez vállalható.
Akkor már inkább Dorian, David, Daniel
Ha Magyarországon laktok akkor kizárólag a putriban tudom ezt elképzelni, ott beillik a többi közé.
Úgyhogy, ez ugrik be vagy cigány, vagy külföldi.
Igen Q-val kezdodik a vezeteknev es a ferjem külföldi. A Levente lesz a második nev ez szinte biztos. Igy azert szeretnenk valami nemzetkozit hogy kitudjak ejteni a nevet nem ugy mint a ferjemet mert meg kiolvasni sem tudjak..
O szeretne ragaszkodni a Dhez ezert allok hadilabon de o mar Denisznek hivja a pocaklakot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!