Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Már szült anyukák, ti milyen...

Már szült anyukák, ti milyen fogamzásgátló módszert használtok?

Figyelt kérdés
Hánykolódok itt a megoldások között, de egyiket sem találom az igazinak. Spirál került ki talán győztesen, abból is a Mirena típúsú, de arról sem vagyok 100%-ig meggyőzve.
2010. júl. 7. 14:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szia! Én a spiráltól félek, mi óvszerrel védekezünk.
2010. júl. 7. 14:16
 2/12 anonim ***** válasza:
Gumi meg megszakítás egyelőre.
2010. júl. 7. 14:18
 3/12 anonim ***** válasza:
Én fogamzásgátlóval, szerintem az a legbiztonságosabb, és nem nehéz bevenni, nem kell hozzá nődoki. Az óvszert én nem szeretem, és már jártam is meg vele.
2010. júl. 7. 14:19
 4/12 anonim ***** válasza:
Én is vacilálok még. De mostmár valami mellett döntenem kell, mert a megszakításostól félek, "nehogy" korábban jöjjön a kistesó, mint ahogy tervezzük. A minap hallottam erről, hormonmentes fog.gátló. Ezt fogom alkalmazni, ha a doki is azt mondja, hogy jó. Jövő héten megyek nődokihoz.
2010. júl. 7. 14:20
 5/12 A kérdező kommentje:
A férjemnek szeretnék kedvezni azzal, hogy ne kelljen óvszer, nem nagyon panaszkodik, de érzem, hogy nem az igazi neki, viszont én nem szeretnék hormonozni. Mi vajon a helyes megeoldás nekünk?
2010. júl. 7. 14:20
 6/12 anonim ***** válasza:
14:20-as vagyok. Mi sem szeretjük az óvszert, és hormonozni én sem akarok, mert a baba előtt fog.gátló abbahagyása után 3 évet kellett várnom, hogy sikerüljön a bébi.
2010. júl. 7. 14:23
 7/12 A kérdező kommentje:
Két gyerekünk van, és terveinkebn nem is szerepel több baba, persze, ha úgy alakulna akkor azt is vállalnánk természetesen, de én most már másra is vágyom az itthoni gyereknevelés mellett.
2010. júl. 7. 14:23
 8/12 A kérdező kommentje:
Amit írtál, ez a hormonmentes fog.gátló, az nem véletlenül hüvelygyűrű vagy hüvelykrém? Én azt már kérdeztem a dokimtól aki annyit mondott, hogy aktus előtt 20 perccel kell felhelyezni, tehát a spontaneitás veszik oda.
2010. júl. 7. 14:25
 9/12 anonim ***** válasza:

Egy jó cikk a témában:

[link]

2010. júl. 7. 14:35
 10/12 anonim ***** válasza:
spirál.
2010. júl. 7. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!