Àtlagosan mot tudnak az 1 évesek?
1 éves: már jár, 10 szót tud, mutatja a pocakját és a családtagokat, érti a nemet. Ha tartom a kezem akkor odaadja ami nála van, a telefont a füléhez teszi és hívja "apát". Kit érdekel mit mond a védőnő egyébként?
Utasítgatni mint hogy hova menjen, hogy egyen nem szoktam, nem is hiszem hogy ezeket úgy igaziból érti egy ennyi idős, hogy miért akarok tőle ilyet.
Járás az megvan. Pont 1 évesen indult el.
Védőnőnk ilyesmiket erőltet hogy hozza oda nekem a labdát ha órára mutatok akkor ütemesen mozgassa a fejét hogy tik tak.. kriminális egy nő
11 hós a lányom
Ennyit sem tud
Most tanuljuk a testrészeket
Fotót sosem mutattam neki magamról, úgyh nem hiszem, hogy menne
Jelenleg még nem mutat tárgyakra, ha kérdezem hol van.
Van kukucskönyve, abban virágot, kutyát , nyuszit.. Stb meg tudja mutatni, ha van kedve
Most tanítom mit mondanak az állatok. / vau-vau.. Mú.. Kot-kot.. Röf-röf) még nem megy
Érti a kérem, nem, ülj le, gyere ide, óvatosan, figyelj, nézz apára, nézz ide felszólításokat.
Kedden lesz a lanyom szuletesnapja. Nalunk ez a repertoar: integet erkezesnek, tavozasnal. Felszolitasra is.
Ha hivom jon, terneszetesen a sajat nevet felismeri, tudja ki apa, anya.
Mutatja kabdat, kutyat, cicat, kacsat, rofit, tehenet, hintat, fat, utanozza a szelet xd tanul kanalazni, 5-6 szot mond szepen, erthetoen, dudolja a hinta palintat. Rokonokat felismer. Kerem, koszonom, kinalas megy. Pusziter de nem ad.
Meg nem jar. Csak a babakocsit tologatva. Mindenre mutat! Onmagatol eszik. Kb.... Persze biztos a felet kihagytam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!