Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért nem kaptam még meg a...

Miért nem kaptam még meg a GYED-et?

Figyelt kérdés
Számlára kapom a Gyed-et de ebben a hónapban még nem kaptam meg. Mi lehet az oka?
2010. júl. 7. 12:39
 1/2 anonim ***** válasza:
8-áig kell a számládra érkeznie. Ha holnap sem kapod meg, akkor lehet rákérdezni. (én is ma kaptam meg).
2010. júl. 7. 12:48
 2/2 anonim ***** válasza:

Bemásolom egy másik válaszom ma délről:

Békés megye

Sziasztok

Most beszéltem a TBvel, hát kicsit felidegesített a Hölgyemény a telefon túloldalán.

Először közölte, hogy elsején mindenkinek átutalták. Erre közlöm vele, hogy én akkor ugyan miért nem kaptam meg? Elkérte a TAJ számomat és kiderült, hogy még nem is utalták át az összeget !!!!

És erre elkezd azzal, jönni, hogy eleve is 10.ig kell átutalni, tehát péntekig ráérnek!

Jövő hgétfő előtt ne is várjam!

Nagyon felidegesített!!!!

2010. júl. 7. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!