Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi ez már megint? Szülés...

Mi ez már megint? Szülés utáni menstruáció.

Figyelt kérdés
Januárban szültem meg a kisfiamat, áprilisban már megjött a menstruációm,sajnos nem igazán volt tejem.De akkor is és azóta is mindig úgy jön meg hogy azt hiszem terhes vagyok.Szédülök, nem bírok megenni szinte semmit rosszul vagyok a szagoktól és napi 4-5 hányás van az előtte lévő 3 napban.Aztán mikor végre megjön mint amit elvágtak.Először azt hittem elrontottam a gyomrom a másodiknál elmentem a házi dokimhoz mert vírusra gyanakodtam.De nem "talált" semmit.Másnál volt ilyen?Ez "természetes" vagy próbálkozzak meg a nőgyógyászommal szerintetek?Kúpot és óvszert használunk együtt úgyhogy nem lehet a fogamzásgátlótól. Már félek előre mikor meg kell jönnie.Ilyen rosszul terhesen nem éreztem magam :(
2010. júl. 6. 22:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Beszélj a nőgyógyásszal, mert lehet, hogy hormonilag nem vagy rendben!

Csinál egy vérvizsgálatot, aztán orvosolja a problémát!

Húú, ez nagyon rossz lehet!

2010. júl. 6. 22:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is januárban szültem:)Mielőtt megjön nekem is terhességi tüneteim vannak.Egész nap tudnék aludni,reggeli hányinger és még kívánós is vagyok.Én rohantam a nőgyógyászomhoz,ő mondta,hogy 9 hónapig máshogy működött a hormonháztartás és kb ugyanennyi idő kell míg rendeződni is fog.

2010. júl. 7. 06:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Barátnőmnek is ez volt, még szülés után 10 hónapig! Csinálta a teszteket, hogy biztos terhes.. Sajnos normális.
2010. júl. 7. 09:03
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm Lányok/asszonyok Anyukák!

Akkor beletörődöm :(.

2010. júl. 7. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!