Tudnátok rövid, verses meséket tartalmazó könyveket ajánlani?
Figyelt kérdés
A 17 hónapos lányom nagyon szereti a ritmusos verses meséket, kaptunk pár kemény lapos könyvet, pld a Szederinda fesztivál.Beugrottam ma a könyvesboltba, hátha hirtelen találok valamit amibe több ilyen verses mese van együtt de nem jártam sikerrel.
Nálatok mi volt a ,,favorit"? Válaszokat előre is köszönöm.
2019. máj. 10. 22:45
1/7 anonim válasza:
Én kiskoromban az Arany Lacinak-ot imádtam.:)
2/7 anonim válasza:
Róka úr ajándéka, Szalay könyvekből. De a kihajthatós ablakos könyvek is nagyon bejönnek nekik.
3/7 anonim válasza:
Saját gyerkőc nincs, bölcsiben dolgozom. ott imádják a Füzesi Zsuzsa könyveket, tele van mondókákkal, dalokkal, de ez normál lapos könyv. vannak ilyen picike könyvek, az egyikben ziki zaka zakatol-al kezdődő mondóka van, ill. van ilyen még egy, a két kis ökröcskéről szóló mese, ill. egy olyan amiben minden lapon más mondóka/dal van. ha megtalálom belinkelem.
4/7 anonim válasza:
Füzesi Zsuzsa könyvek 😊 kisfiam jókat kacag rajtuk :)
5/7 anonim válasza:
Weöres Sándor: Ha a világ rigó lenne
Gazdag Erzsi: Mesebolt
Csukás István: Sün Balázs
Móricz Zsigmond: Iciri piciri
6/7 anonim válasza:
Weöres Sándor: Éren nádon
Lúdanyó meséi
Szutyejev: Vidám mesék
7/7 andrassy.anna válasza:
Dazdag Erzsi:Mesebolt :)A kishugomnak nagyon tetszett!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!