Második osztályos gyereknek megfelelő az emeletes tolltartó vagy inkább az egyszintes kihajthatós még a praktikusabb?
Fiam másodikos ilyen kicsit szélesebb de laposabb tolltartója van két emeletes.
Ilyen csak a tescoban vettük
Mindent megtalál benne, de sokszor ömeleztve hozza haza. Ami engem zavar, hogy nagyon kopik a belseje és koszolódik is. Biztos új kell szeptemberben de nem drága 990ft volt akciósan.
Ilyet vettünk végül. Ez nagyon bevált. A két szintes ars unás sajnos nem volt jó. Itt kell vinni ragasztót, radírt és nem fért bele, összehúzásnál szétment a zipzár.
Ebben van mindennek hely, azóta már még egyet vettünk 4.osztályos a kislányom és új mintával szerette volna.
Ha nem jó a link: ars una többszintes tolltartónak van írva, de csak egy zipzáros
Imádtam azt az ars unás tolltartót. Rendet tartott benne és belefért minden.
Most már felsős lesz és félig meddig bedobálósat vettünk, mert már valószínűleg ciki a másik - csak nem biztos, hogy ebbe belefér majd minden, amit kérnek. Most már a stiftes ragasztó mellett még cellux-ot is. Így pár év távlatából is még mindig tudok tanácstalan lenni.
Hú, az enyém hatodikos, de még ragaszkodik az emeleteshez, most választott újat (a régi megy a technikadobozba filcekkel, puha grafitokkal).
Rajtam múlna, akkor én is azt venném, aminek a tetejében van egy lap 4-6 hellyel, és alá meg lehet ömlszteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!