Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány éves kortól kell köszönni...

Hány éves kortól kell köszönni egy gyereknek?

Figyelt kérdés
Van a szomszédban egy max 1 éves gyerek. Sokszor látom babakocsival anyjával vagy az apjával. Mikor mondjam majd nekik, hogy sziasztok, szia helyett? Ha tud beszélni a gyerek akkor?
2019. máj. 8. 13:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
5%
Ezenkívül a "sziasztok" semmiképp nem helyes, mert a gyerek és a felnőtt nem egyenrangú. Ha mindenképp kell, akkor külön köszönnék nekik. Ahogy egy docensnek és egy tanársegédnek sem illik "sziasztok"-kal köszönni, akkor sem ha mindkettővel tegező a viszony.
2019. máj. 8. 17:40
 12/25 anonim ***** válasza:
92%
Hú de frusztrált vagy utolsó, nagy összegben fogadnék rá hogy jó sokat utálnak:)
2019. máj. 8. 19:01
 13/25 anonim ***** válasza:
86%
sokan
2019. máj. 8. 19:02
 14/25 anonim ***** válasza:
92%

64%-os neked se lennék a szomszédod. Azért rátok nézni még szabad? Vagy azt csak Napra...

Hihetetlen a stílusod.

2019. máj. 8. 19:36
 15/25 anonim ***** válasza:
6%
Semmi bajom a szomszédokkal. Sem konfliktust, sem kapcsolatot nem keresek velük. Szabad ránk nézni, de nem szeretem, ha csak úgy akárki megszólítja a gyereket, egyrészt biztonsági okból, másrészt szeretném, ha megtanulná, hogy ő köszön a felnőttnek, mert ő a gyerek.
2019. máj. 8. 20:15
 16/25 anonim ***** válasza:
6%
Ui. Szerintem nem utál senki, kedves szoktam lenni, viszont én nem szeretem a túlzott közvetlenséget, és ebbe a terhességgel kapcsolatos kérdések és észrevételek alapból beletartoznak.
2019. máj. 8. 20:18
 17/25 A kérdező kommentje:
A kérdésre már kaptam választ, menjetek inkább szexelni.
2019. máj. 8. 20:48
 18/25 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudom hogy jön a kérdéshez a terhesség, ezek szerint ennyire fenn akadtál azon hogy én a terhes barátnőmnek hogy köszönök. Nyilván nem ismered a "barátnő" kifejezést, mert neked nincsenek barátaid.
2019. máj. 8. 22:33
 19/25 anonim ***** válasza:
14%

Te hoztad elő a teehességet, arra reagáltam.

Nyilván ha tudod, hogy a barátnődnek ez bejön, oké.

Engem is többesszámoztak csupa kedvességből kollégák és barátok, és nem gondolták, hogy mennyire zavar. Vagyis továbbra sem tartom jó ötletnek a terhes nőket többesszámozni.

Full átlagember vagyok, hidd el. Kedvelnek a munkahelyemen, az utcában, a családban. Felesleges személyeskedni. Bár én is durva voltam, de elfogadt a vakdüh, mert nekem tönkretették ezzel a terhességem, hamarabb kellett abbahagyni a munkát, mert súlyos szorongásos bajaim lettek.

2019. máj. 8. 23:56
 20/25 anonim ***** válasza:
Ha a szomszéd a kutyáját sétáltatja, akkor is gyakran "szisztok"-ot köszönök. Hát még ha gyerekkel van! Mindegy, hogy 1 éves vagy 1 hetes.
2019. máj. 9. 08:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!