Valakinek volt ilyen barna folyása petesejt beágyazodáskor? (PCOS)
Reggel amikor felkeltem akkor a bugyimban láttam barna színü trutyit és az eslö gondolatom az volt, hogy megjött a menstruációm.( Utoljára decemberben menstuáltam PCOS miatt.) De miután jobban megnéztem, nem ilyen régi vér színe volt, hanem inkább sz@rra hasonítot, de nem volt semmilyen szaga. Egy tamponnal gyorsan meg is néztem, hogy vérzek-e, vagy a folyásból még maradt-e valami a hüvelyemben, de a tamponon semmi se látszódott.
Kicsit megilyedtem és rákerestem interneten, ahol azt írják, hogy ez normális menstruáció elött/után és petesejt beágyazodáskor.
PCOS vagyok én is.
Nem úgy működik egy nő mint a nagy könyvben megvan írva,de én esélytelen látom hogy terhesség legyen nálad.
A fiam születése előtt én is 4 havonta menstruáltam,1 cikluson belül nekem is többször volt barnázásom. Hormonzavar. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!