Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 1 évesen bölcsibe adni? Lenne...

1 évesen bölcsibe adni? Lenne pár kérdésem lentebb!

Figyelt kérdés

Tehát 4 év után jöttem el a munkahelyemről szülni,most ugye GYED-et kapok.De ajánlottak egy nagy jó munkát,szinte álommeló, de most kellene kezdeni.

Kérédesim:

1.Ha felmondok az előző munkahelyen, attol még kapom a GYED-et a gyerek 2 éves koráig? Illetve párhuzamosan az uj munkahelyről fizetést?

2. Volt akinek ennyi idősen ment bölcsibe a gyermeke, hogy viselte?

Nem tudom jol döntök e..

A nagytesó anno 2 évesen ment bölcsi, ő nagyon szerette. De a kicsi még csak 1 éves.

Mit gondoltok?

2019. máj. 2. 18:25
1 2 3
 11/22 Carragher_x ***** válasza:
25%
A kutatasok, ha mar arra hivatkozol, jellemzoen arrol szolnak h az elso evet ajanlott az anyaval tolteni. Utana mar vajmi keves jelentisege van, sot sokkal tobbet adnak a valtozatos ingerek.
2019. máj. 3. 10:34
 12/22 anonim ***** válasza:
Nekem az lenne fontos szempont hogy addig nem adom bölcsibe, amíg az ottani napirend nem jó neki. Mert ahhoz kevés a gondozónő hogy érdemben foglalkozzanak azzal hogy ő máskor alszik. Ha már simán kibírja délig, meg ahogy írod szalad és beszél, akkor talán nem lenne gond.
2019. máj. 3. 13:35
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Anyám otthon volt velem 3 évig, mégse vagyunk hűdejóba
2019. máj. 3. 15:18
 14/22 anonim ***** válasza:
31%
Mivel letöröltetted az előző kommentem... Minek szültél ha már le is passzolnád a gyereked? Teherbe esés előtt nem jutott eszedbe hogy ez lemondásokkal jár és nem a bölcsődei gondozóknak szülted? Nem csak délután, meg hétvégén kell am szülőnek lenni. Ha már 2-3 éves lenne, megértenem, egy egy éves gyereket a munka miatt másokra bízni önző dolog. Ha annyira fontos a faxxa karrier minek szülted meg. Ugyan úgy a melót fogod választani később is mikor nagyobb lesz..
2019. máj. 4. 14:15
 15/22 anonim ***** válasza:
29%
Nem tudom azt hogy látják a kedves ott dolgozók hogy könnyebben szokik be egy 1 éves? Hogy nem ordít egész nap? Attól még az anyja mellett a helye. Mást nem hinném hogy látni akarna. Már ha az anyának a gyereke fontosabb egy munkahelynél. Vagy majd 10 év múlva ha viselkedés zavaros lesz a gyerek a suliban a korai kötődés hiánya miatt, bepótolja?
2019. máj. 5. 07:10
 16/22 anonim ***** válasza:
35%
Van ismerős "anyuka" akinek az idős szülei nevelik, sétáltatják a kisbabáját, anyuka csak este jár haza a munkából, na az a legszebb. Később jönnek majd a problémák. Ez most neki a kényelmes. Szegény gyereket sajnálom csak. (Meg a nagyszülőket akik nem mosták meg az anyuka fejét)
2019. máj. 5. 07:15
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagyok se undorító, se féreg.. sőt anya se. Én tisztába vagyok mit akarok az élettől, nem két gyerek után jöttem rá.

De ha te ennyire okos vagy, adj kérlek választ a kérdésemre. Miért hagyja az egy éves gyereket valaki dajkákra ahelyett h kibírna meg egy évet vele legalább?

2019. máj. 5. 10:23
 18/22 anonim ***** válasza:
33%
Egy egyéves gyereknek az anyja mellett van a helye. Minden ellenérv csak önigazolás arra, ha egy anyának nincs kedve otthon lenni, és a gyerekével foglalkozni.
2019. máj. 5. 20:02
 19/22 anonim ***** válasza:
22%

Ja hogy nem vagy anya :D Akkor aztán különösen nagy joggal szólsz be anyáknak hogy mit csinálnak rosszul.

Nem kell megmagyarázni senkinek semmit, qvára semmi közöd nincs hozzá, hogy ki hogyan neveli a gyerekeit, ennyire egyszerű. Fogd be a pici szádat, ne ítélkezz mások felett anélkül hogy tudnád mit miért tesznek, anélkül, hogy a helyükben lennél, és ennyi. Nem olyan nehéz nem leszaranyázni mindenkit aki másképp gondolkodik mint te.

2019. máj. 5. 20:04
 20/22 anonim ***** válasza:
Akkor kérlek magyarázd el nekünk, buta életcél nélküli gyermektelen halandóknak minek passzolja le az egy éves gyereket másoknak?
2019. máj. 6. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!