Mi a véleményetek az Egon névről?
Figyelt kérdés
Nagyon kevés fiú név van, ami nekem és a férjemnek is tetszik,szinte csak a Bence ilyen, de manapság szörnyen gyakori lett. Most úgy tűnik ez a név mindkettőnknek tetszene. Nektek milyen kisfiú ugrik be erről a névről?2019. ápr. 14. 00:14
1/12 anonim válasza:
Nekem egy kis gyaszhuszar streber.
Túl sok filmben volt negatív, nyomi karakter az Egon név viselője.
Nem bántani akartam az ízlésetek, nekem is tetszik a hanglejtese, de nem, a fenti okok miatt.
2/12 anonim válasza:
Hát, én nagy rajongója vagyok A tűz és jég dala ciklusnak, úgyhogy leginkább abból valamelyik Aegon jut róla eszembe. :D
3/12 anonim válasza:
Szerintem szep, es nem tomegnev. 1 Egont ismerek csak.
5/12 anonim válasza:
Nekem semleges, kicsit németes, és az Aegon biztosító jut róla eszembe :) Elég becézhetetlen és bármilyen karaktert el tudok hozzá képzelni.
(Fura, hogy a Bence meg ez tetszik, annyira mások.)
6/12 anonim válasza:
Szerintem nem rossz. Én senkit nem ismerek ilyen névvel, így nem ugrik be semilyen karakter, nem tudom senkihez társitani.
Viszont nem hangzik rosszul, ritka név, teljesen vállalható. Szerintem adjátok nyugodtan.
7/12 anonim válasza:
Schmidt Egon, a szellemirtókból Egon, Trónok harcábol az Aegonok és a biztosító jut eszembe.
Annyira nem is rossz, ritka, nem ismerek egyet se.
8/12 anonim válasza:
Rónai Egon ugrik be. Nekem tetszik ez a név.
9/12 anonim válasza:
Ismerek 2 Egont is, apa-fia. Szerintem klassz név, nem fog szembejönni az oviban. Nem szeretem a tömegneveket én sem, és ez jó alternatíva szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!