Baj hogy 10 hetes kisfiam mindig nezi a TV-t?
Figyelt kérdés
akar merre forditom,mindig csak a tv nezes erdekli,rongalhatja ez a szemet?2008. nov. 10. 21:37
1/10 anonim válasza:
Nem hiszem. Minden babát érdekli a tévé, szép színes, meg még zajos is. :)
Ha ennyire aggódsz, kapcsold ki.
2/10 anonim válasza:
Kapcsold ki,és akkor nem fogja...
Amúgy baromira tetszik nekik,h színes és mozog.Sőt,az én lányom még kikapcsolva is szereti,mert tükröződik és csillog:)
Semmiképpen sem használ a dolog.
3/10 anonim válasza:
Ha mindig nézi , akkor baj. Próbáld meg lekötni mással a figyelmét, te foglalkoztasd ne a tv. Egyébként olyan nagy szemproblémát nem okoz, csak az anya-baba kapcsolatra káros.
4/10 anonim válasza:
Volt meg ilyen kerdes es szep kis vita alakult ki belole,van aki odaviszi a babat a teve ele amig egyebbel foglalkozik,ezt kerdezte egy anyuka...hat nem a legjobb megoldas a gyerek foglalkoztatasaval,irtam akkor is errol es bizony lepontoztak.Egyertelmuen rontja a szemet es egy ido utan fasultan fog bamulni.
5/10 anonim válasza:
Na most lehet lepontozni: Nekem nagyon tetszik a Bebe Tv adó! Nem tudom, hogy a kisfiamnak majd mennyire fog tetszeni, (37 hetesek vagyunk) de biztosan meg fogom neki mutatni, had nézze! Aranyos figurák mozognak, szól a zene, nem hiszem hogy ez ártana neki, főleg ha az ember esetleg közben elmeséli neki, hogy mit lát! A látását meg max szerintem akkor rontaná ha az orra súrolná a képernyőt...
6/10 anonim válasza:
Az egyik lepontozott vagyok:ha az ember gyereket csinált akkor foglalkozzon vele ne a tévét bámultassa,megteszi egy szines könyv is,csak ugye akkor mellette kell ülni,ennyi áldozatot megérdemelnek ...
7/10 anonim válasza:
Persze, hogy így van kedves utolsó válaszoló. Csak aki egyedül van a gyerkőccel és mellette kell még főznie, háztartást vezetnie, vagy netalán van még egy másik gyerek is, lehet, hogy nem mindig tudja megoldani, hogy egész nap a gyerek mellett üljön egy mesekönyvvel. Nem azt írta a kérdező, hogy egész nap a tv elé akarja rakni a gyereket.
De Te biztos olyan szuper anyuka vagy, aki megoldja egyszerre a gyereknevelést és háztartásvezetést is.
8/10 anonim válasza:
Igen,én egy olyan szuper anyuka vagyok,hogy teljesen egyedül oldottam meg a dolgot,nagyszülők 400km.-re tőlünk,a férjemre nem számíthattam mert jobban szerette a tévét mint a gyerekét,mégis megoldottam úgy hogy főzés közben betettem a babakocsiba és kivittem a konyhába és állandóan dumáltam neki,a házimunkát amikor aludt vagy lefoglalta magát a kiságyban.Úgyhogy tényleg Szuper vagyok,lelkiismeretfurdalásom egy szál se!Egyébként értettem a kérdést!
9/10 A kérdező kommentje:
Nem kell itt egymast sertegetni,en csak egy egyszeru kerdesre lettem volna kivancsi-amugy en is egyedul vagyok a szuleimtol 3000km-re a parom pedig reggeltol estig dolg.,de ez nem azt jelenti hogy lerakom a babamat a tv ele hogy tudjam a dolgom elvegezni,csak mikor este tv-nk a paromal akkor igencsak erdekli a babomat is.
2008. nov. 11. 13:27
10/10 anonim válasza:
Napi kis tv nem gond, főleg, hogy látja, hogy ti is nézitek! A függőségre kell vigyázni nagyon, amikor majd unalmában nyúl a tv-hez! Egyébként, szerintem, minden oké. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!