Véres vizelet középidőben! Mi lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Fél éve szültem, rögtön gyermekágyi lochia után megjött a mensesem.
Mindig szépen megjön.
Tegnap előtt azaz a ciklus 14 napján nagyon erős nyákom volt igazi peteérés jelző.
Még a teherbeesésem előtt is régebben inkább 2-3 éve volt ilyen erős a középidős nyákom.
Még is lepődtem hogy ilyen erős ovum van még teherbe sem ilyen erős ovu mellett estem anno.
Err ma azaz most délután a ciklusom 16.napján vagyis 2 nappal a termékeny nyák után felállok a wcről és rózsaszínű a vizeletet.
Mint amikor megjön és már belekeveredik a vér a pisibe.
Nekem sose volt középidős vérzésem.
Sose jött meg 16 nappal az előző első napjától.😐
Ez valami bajt feltételez?
2019. ápr. 12. 17:23
1/7 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem anak ellenére hogy 6 hét után megjött még adjátok hozzá hogy az a ritka nó vagyok aki szoptat is.
2019. ápr. 12. 17:24
2/7 A kérdező kommentje:
*nő
2019. ápr. 12. 17:24
3/7 anonim válasza:
Ha a vizeleted véres, akkor inkább irany az urológus, mert valószínű, hogy jól felfáztál, vagy valami vese probléma van. Semmi köze a két lyuknak egymáshoz, se belül, se kívül.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem mondanám hogy véres hanem inkább halvány rózsaszín.
De nem tapasztalok azóta semmit.
Nem vérzek.
2019. ápr. 12. 17:48
5/7 anonim válasza:
Jaaaj, Nazzika, inkább ne tetted volna hozzá, hisz mind tudjuk az igazat... ! Valószínűleg összeszedtél valami kórságot, menj dokihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!