Mikor kezdjem el az Aviva meghozó gyakorlatát, ha előrébb akarom hozni a menses-em?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 8. 21:53
1/5 anonim válasza:
A meghozó gyakorlat nem arra való, hogy előrébb hozd a menzeszedet. Hanem arra, hogy HA KÉSIK, meghozd, és arra működik is.
2/5 anonim válasza:
Szia! Kicsit off,de a meghozó gyakorlatok fennt vannak neten? Mert én normálisan nem igazán találtam meg.
3/5 A kérdező kommentje:
Én találtam róla leírást és videót is, de könyvem is van.
A ciklusaim 29-35 nap közöttiek, és most fontos lenne, hogy ne legyen 30 napnál hosszabb. Ezért szeretném csinálni a gyakorlatot + rozmaring teát iszok majd a 20. naptól + esténként 1 dl vörösbor.
2019. ápr. 9. 12:04
4/5 anonim válasza:
Esetleg tudnál linkelni privátban? :)
5/5 A kérdező kommentje:
Ha valaki olvassa majd: bevált. 2 napig ittam rozmaring teát, ahányszor és ameddig tudtam, csináltam az Aviva-t, és 2 nappal előbb, 28. napra megjött a mensesem.
2019. máj. 6. 08:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!