Zsófia, Fruzsina, Zsuzsanna, Zsanett vagy Zsóka?
Figyelt kérdés
Szerintetek a felsoroltak közül melyik a szebb név? Esetleg más, Zs betűs vagy hasonló javasaltok?:D A becézés is érdekelne, akiket így hívnak, hogyan szólíttatjátok magatokat?2019. ápr. 4. 20:28
11/23 anonim válasza:
A Zsófia és a Fruzsina szépek nekem, a Zsuzsanna elmegy, a Zsókát és a Zsanettet kifejezetten nem szeretem.
12/23 anonim válasza:
Elfogult vagyok, mert egyik lányom Zsanett. Tehát egyértelmű, hogy melyiket választanám. A hogy becézzük: Zsani, Zsanci, Manci (ezt csak viccből használjuk)
A Zsuzsanna is szép, abbból is van a szűk családban. Becézésük (nálunk): Zsuzsi, Zsuzsó, Zsazsa.
13/23 anonim válasza:
nem ZS betűs de a Tvben hallottam és nagyon tetszik most : Lusziána
15/23 anonim válasza:
Most komolyan le kell pontozni másnak mi az ízlése? Ha egyszer a kérdésre válaszolt, akkor nem haszontalan... Édes istenem
16/23 anonim válasza:
1.Zsanett
2.Zsóka
3.Zsófia
4.Fruzsina
5.Zsuzsanna
17/23 anonim válasza:
Zsolna is szep nev szerintem, bar lehet nem adnam a lanyomnak azert.
18/23 anonim válasza:
Zsanett - Zsani, Netti
Egyik ovis gyerek neve Zsanna. Először azt hittem Zsuzsanna becézve, de nem. Zsaninak becézik őt is.
19/23 anonim válasza:
Nekem a Zsóka és a Fruzsina tetszik:) De a Zsófiát és a Zsuzsannát is lehet Zsókának szólítani és akkor hivatalsan pl Zsuzsanna, de Zsókának hívja mindenki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!