Hüvelyplasztika tapasztalatok?
Szüléstől a belső szervek sűllyedtek ez esztétikailag is zavar mert látszik a hüvely nyílásnál.
Altatnak vagy érzéstelenítenek?
Lézeres is érdekel de az nagyon drága.
Meddig nem lehet házaséletet élni utàna?
Bocs, hoyg nem egészen a kérdésedre válaszolok, de ez nem (csak) a szülés miatt van, hanem a medencefenék izmai vannak elgyöngülve. Ezen a plasztika nem segít, mütét után újra kiújul a probléma.
Sokkal hatásosabb az intimtorna (Kriston Andrea könyvei/DVD-i bárhol kaphatóak), ezt alkalmazva mütét nélkül is rendbejössz és utána nem is jön vissza a téma.
A mütétröl meg eddig igen sok rosszat hallottam - testvérem, barátnöm - nekik a hegek miatt kifejezetten fájdalmas lett a szex, viszont egy év múlva ugyanolyan állapotban voltak, mint a mütét elött.
DE, segít!
Nekem is feltétlen mütétet javasoltak ezelött 5 évvel, akkor kezdtem az intimtornát, mert nem akartam mütétet.
Fél év múlva a nögyógyász meglepödve tapasztalta, hogy jelentösen javult a helyzet, újabb egy ev múlva meg megszüntek a panaszaimes azóta is rendben vagyok. (Négy gyerek után!)
Nagyon komoly szövődményei lehetnek az operációknak, Angliában most tiltották be ezeket a típusú műtéteket, ha tudsz angolul, olvass utána "mesh surgery" címén.
Szerintem koncentrálj az intim tornára. A legtöbb orvos Magyarországon hálapénzéhes, és ezért akarnak mindenáron műteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!