Április babát hosszabb időre; 1-3 órára mikortól vinnétek?
A nagy még nem ovis, játszizni, sétálni kell legalább délelőtt.
Én már vinném legszívesebben azonnal.
Az első babám téli volt, így nem vágytam hamar sétálgatni😁
Nekem tavaly március elején született a fiam. Egy hetet vártam. 7.nap már 3percre kinyitottam rá az ablakot, utána 2 napig 5-10 perce, aztán már elmentem vele egy kisebb sétára. KB fel óra volt.. És olyan jókat aludt a levegőn, hogy április elejen (alig 4hetesen) a levegőn aludt 2-4 órát is akár, én addig a hinta agyon hesszeltem, aludtam, kis Kertet rendezgettem elől. :)
Annyi h a bogarak, darazsak miatt letakartam textil pelussal+ árnyékban volt. Másodikkal is így teszek majd, ha épp nem téli baba lesz!
Az április eleji születésű fiamat egy hetesen vittük ki először levegőzni. Melegen sütött a nap, Ő éppen szunyókált, és miközben a nap melegeítette a pofiját, nagyokat mosolygott álmában azzal az önkéntelen babamosollyal. Felejthetetlen!
A januári születésű kislányomat kb. 3 naposan már kivittem, ugyanis az akkor 21 hónapos fiammal nem ülhettem a lakásban. Magamra kötöttem a kislányom, melegítettem, séta közben ringattam, úgyhogy hatalmasat aludt rajtam, amíg én a fiammal mászókáztam.
Egy dolgot tartottam szem előtt: az első oltásokig nem mentem Velük zárt helyre sok ember közé, inkább csak a szabadban voltam, sétáltam, magamra kötve hordoztam az épp aktuális picimet.
Köszönöm a sok pozitív választ!
Én is úgy gondolom, hogy a szabadban a jó levegőn jókat alszik majd.
Vagyis remélem. A nagylányom is 3-4 órákat aludt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!