Olyan anyukákat kérdeznék, akik fiatalon 15-22 évesen szültek, egyedülállóként, és a testükön nyomot hagyott a terhesség, hogyan éltétek meg?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy nagyon fiatalon, anya lesz valaki, de sajnos egyedül marad. És a terhesség maradandó nyomokat hagyott, mint pl. terhességi csíkok, lógó has,cici és hasonlók. Hogyan tudtátok feldolgozni ezt, ilyen fiatalon, hogy a korábbi tökéletes, fiatal testetek, ennyire megváltozott? Hogyan tudtátok elfogadni magatokat, a megváltozott testeteket? Miként boldogultatok később a randizással, párkereséssel, gátlásokkal?
Csak azért érdekel,mert én ugyan 30 évesen, házasságban szültem, de most válok épp. Másfél éves lesz a babám, a testem pedig... hát közel sem a régi. Még nem tudom, hogyan tudom majd ezt kezelni, mert később valószínűleg szeretnék majd ismerkedni, nem szándékszom egyedül leélni az életemet.
2010. júl. 3. 20:25
11/14 anonim válasza:
én 16 éves vagyok és 14 hónapja szültem meg a kislányomat egyedülállóként . anyuék támogattak és amikor a kislányom volt 5 hónapos akkor találkoztam egy remek férfival és 6 hónapja vagyunk együtt . 3 hónap randi után összejöttünk . de én nekem nem lóg semmim :D a mellem még mindig akkora mint a szülés előtt volt :D egy picit lett csak kisebb :D ez nagy mázli xD és szoptattam is :D nah m1 . am ez nem attól függ , h hogy nézel ki . jó az is számít . hanem , h kit találsz magadnak és , hogy imlyen a kisugárzásod , stílusod , stb. stb. stb. :D ne az ilyenekre alapozd ezt :) biztos jó csajszi vagy :) sok sikert :)
12/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat! Én is ebben bízom, hogy az érettebb pasik már mással is foglalkoznak nem csak a "tökéletes testtel". A gond, hogy sosem volt sok önbizalmam,sosem voltam elégedett a testemmel. És most jöttem rá, hogy hülyeség volt, mert ehhez képest eddig "tökéletes" volt :)
2010. júl. 7. 16:11
13/14 A kérdező kommentje:
Jah és ismerek én is olyan nagyon fiatal 16-17 évest aki szült, 12-t is és semmi nyoma rajta!! :D Gondolom még annyira fiatal és rugalmas a teste, könnyebben regenerálódik...irigylem ebből a szempontból.... másként amúgy nem...
2010. júl. 7. 16:12
14/14 anonim válasza:
én az előző komizó vagyok és 16 éves vagyok és mindenki azt mondja mekkora teher lehet a kislányom , pedig egyáltalán nem . minden ugyanúgy megy , azt letekintve , h a terhesség alatt mindenki lenézett . pedig én élvezem ezt . szeretek anya lenni :) és ez igaz . a pasik jobb szeretik a testesebb nőket általában . am is .. nem az a lényeg , h kihogy nézki ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!