Hol találhatok olcsón ilyen babakocsit?
Figyelt kérdés
Újat szeretnék,fiúnak.Teljesen vízszintesen fektethető legyen,utána állítható sportkocsinak is.Legyen hozzá olyan hordozó,ami beköthető gyerekülésnek.2010. júl. 3. 18:03
1/4 anonim válasza:
nem tudom mi neked az olcsó, de küldök pár linket.
Ehhez van babahordozó:
Ezekhez nincs, de nem olyan drágák, szóval egy olcsóbb hordozót ha veszel hozzá, még jól jössz ki:
Ezek,amiket előbb linkeltem masszívabbak, télen is jól kishasználhatóak.
De vannak kis könnyű, kis kerekes babakocsik, amik még olcsóbbak, elvileg a leírás szerint újszülött kortól lehet őket használni, de hidegebb időben mindenképp kell bele mózes, ami mondjuk plusz 8-10ezer forint.kb:
kb ennyi, amit most találtam...
De fontos figyelembe venned hol laktok, mert lehet egy a kis kerekű hamar szétmegy ha olyank az utak...
remélem tudtam segíteni.
3/4 anonim válasza:
Giraffe club
ezt is nézd meg, nagyon jok, olyan amilyet akarsz és olcso. én 37000-rt vettem hordozoval
4/4 anonim válasza:
37ért használtan vetted?csak mert beírtam a netre, és amihez van hordozó meg mózes, a 89...vagy van olyan amihez csak hordozó van?tudnál linket küldeni esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!